STRAVA NA GROBLJU

Žena živa zakopana 11 dana je vikala i pokušavala izaći iz groba

17.02.2018.
u 21:30
Rosangela Almeida dos Santo pokušavala se 11 dana izvući iz groba, vikala je i grebala po lijesu i kada je lokalno stanovništvo konačno čulo i regiralo ne njene urlike, bilo je prekasno i 37-godišnjakinja je umrla.
Pogledaj originalni članak

Priča nalik onima iz najgorih horor filmova dolazi sa sjeveroistoka Brazila. U Riachão das Nevesu greškom je u kamenu grobnicu zakopana živa 37-godišnja Rosangela Almeida dos Santos, piše The Mirror. 

Nesretna žena je punih jedanaest dana grebala po sanduku i vrištala u nadi da će je netko čuti  i izvući iz ove agonije. Lokalno stanovništvo je čulo njene urlike i najprije su mislili kako se djeca, koja se često igraju u blizini groblja, šale i dobro zezaju. Kada se vriska nastavila i kada su čuli grebanje i lupanje odlučili su obavijestiti zaposlenike groblja i Rosangelinu obitelj.

Članovi obitelji odmah su došli na groblje i izvukli lijes iz grobnice te ga otvorili. Nažalost Rosangela više nije davala znakove života i djelatnici hitne pomoći su mogli samo proglasiti smrt. 

U lijesu su pronađeni tragovi krvi koji ukazuju na to da je Rosangela bila zakopana živa i da je očito pokušavalana sve načine otvoriti lijes. Uzrok njene smrti bilo je dvostruko zatajenje srca. Rosangela je bila udana i imala je dvoje djece i njena obitelj je odlučila tužiti liječnike koji su je proglasili mrtvom i zatražit će policijsku istragu o svemu.  

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.