POTRESNO

VIDEO Voditeljica se rasplakala u prijenosu uživo zbog smrti turskog nogometaša

Foto: Screenshoot
VIDEO Voditeljica se rasplakala u prijenosu uživo zbog smrti turskog nogometaša
07.02.2023.
u 19:43
28-godišnji Eyüp Türkaslan nije preživio potres u južnoj Turskoj
Pogledaj originalni članak

Mnogi su se nadali kako će potraga za golmanom turskog drugoligaša Malatyaspora završiti sretno, ali ipak su stigle tužne i tragične vijesti. Nakon što je objavljeno da je u ruševinama nakon potresa živ pronađen Christian Atsu, bivši nogometaš Chelseaja i Newcastlea koji nastupa za Hatayspor, Tursku je potresla tužna vijest.

Završila je potraga za Ahmetom Eyüpom Türkaslanom, golmanom turskog drugoligaša Yeni Malatyaspora. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u ruševinama, objavio je njegov klub na službenom Twitteru. Njegova supruga Kubra molila je za pomoć i nadala se kako će vidjeti supruga život, ali to se nažalost nije dogodilo.

Tehnički direktor turskog drugoligaša Yilmaz Vural objavio je u prijenosu uživo kako je 28-godišnji vratar pronađen mrtav, a to je emocionalno slomilo TV voditeljicu koja je zaplakala. 

 

Potresne scene obilaze svijet, turski narod jako pati ovih dana zbog razornih potresa...

- Naš golman Ahmet Eyüp Türkaslan izgubio je život tako što je stradao u urušavanju do kojeg je došlo nakon potresa. Počivaj u miru. Nećemo te zaboraviti, prekrasna osobo - napisali su iz Malatyaspora.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.