izbori u splitu

VIDEO Puljak: Split će biti primjer drugima. Čeka nas veliki posao

Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
Ivica Puljak
Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
Ivica Puljak
11.07.2022.
u 08:37
Mi smo uvijek komunicirali s premijerom Plenkovićem na profesionalan način - kazao je Puljak vezano uz pitanje o tome kakva će biti komunikacija s premijerom nakon ove kampanje.
Pogledaj originalni članak

Novoizabrani gradonačelnik Splita Ivica Puljak komentirao je rezultate prijevremenih izbora.

- Bit ću gradonačelnik svih građana Splita. Građani Splita koji su nas izabrali poslali su jasnu poruku, a to je da je ovaj smjer uvođenja red i smjer u kojemu svi građani jednaki je smjer u kojem žele da gradimo Split u sljedeće tri godine. Zahvaljujem svima. Sutra nas čeka veliki posao i pozivam sve da nam se pridruže - kazao je Puljak nakon čega su mu počeli skandirati 'bravo'.

Istaknuo je da mu je Đogaš javno čestitao. Na pitanje tko mu je prvi čestitao, naveo je da ne zna i da misli da su to bile stranačke kolege. Kazao je da će učiniti sve da Split da bude centar regije i da bude primjer drugima.

- Mi smo uvijek komunicirali s premijerom Plenkovićem na profesionalan način -  kazao je Puljak vezano uz pitanje o tome kakva će biti komunikacija s premijerom nakon ove kampanje. Najavio je kako će danas početi pregovore s Mostom i SDP-om oko koalicije u Gradskom vijeću.

- Mislim da je sada jasno što građani žele. Žele javne natječaje, a ne korupciju i klijentelizam. Split će biti grad primjer,  poručio je.

Video snimljen nakon pobjede Puljka možete pogledati OVDJE

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.