HRABROST ILI LUDOST?

VIDEO Najopasniju zmiju na svijetu uhvatio golim rukama!

Foto: Screeenshot
VIDEO Najopasniju zmiju na svijetu uhvatio golim rukama!
05.07.2017.
u 14:47
Ekipa National Geographica snimila je zaposlenika organizacije KwaZulu Natal Amphibian and Reptile Conservation kako lovi pravu zvijer...
Pogledaj originalni članak

Jedna od najopasnijih otrovnica na svijetu je crna mamba koja živi na području Subsaharske Afrike, uglavnom uz istočnu obalu kontinenta, piše nationalgeographic.

Ekipa National Geographica snimila je zaposlenika organizacije KwaZulu Natal Amphibian and Reptile Conservation, Nicka Evansa, kako hvata jednu od tih zmija koja se zavukla u kuću domaćice u južnoafričkom gradu Durbanu.

Video pokazuje Evansa kako uz pomoć hvataljke "vadi" na početku mirnu, ali uskoro vrlo uzrujanu mambu ispod ormarića za televizor, potom je usmjeri prema obližnjoj kutiji, da bi je na kraju uhvatio golim rukama, držeći je za glavu kako ga ne bi mogla ugristi.  

- Ako ima priliku mamba će radije pobjeći nego se boriti. U ovakvoj situaciji će se suočiti s prijetnjom, sikćući i pokazujući unutrašnjost svojih usta. Ja živim za ovakve trenutke! - rekao je Evans za National Geographic. Zmija je bila duga gotovo 2,5 metara, a Evans može biti sretan da ga mamba nije ugrizla jer ne bi dobro završio...

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.