POGLEDAJTE SNIMKU

Trumpa ismijavaju zbog ispijanja vode, no je li to znak težeg poremećaja?

Foto: Reuters/PIXSELL
Trumpa ismijavaju zbog ispijanja vode, no je li to znak težeg poremećaja?
19.12.2017.
u 12:18
"Drži tu čašu vode kao što moj trogodišnji unuk drži svoju šalicu. Zaista mislim da Trump boluje od demencije", napisala je Sandra F Woodward.
Pogledaj originalni članak

Mnogi komentatori na internetu su se zabrinuli za zdravlje američkog predsjednika Donalda Trumpa nakon što je objavljena snimka kako pije vodu držeći čašu s dvije ruke kao malo dijete, piše Daily Mail.  

Društvene mreže su se užarile zbog komentara tog čudnog ispijanja vode predsjednika dok je predstavljao svoju strategiju nacionalne sigurnosti pred vojnim dužnosnicima u Washingtonu.  

Boluje li od demencije?

Dok su ga neki komentatori ismijavali da tako pije zbog malih ruku, drugi su  mu već postavljali dijagnozu te tvrde da je to dokaz ozbiljnog degenerativnog poremećaja, kao što je demencija koja je popraćena drhtavim rukama. 

"Drži tu čašu vode kao što moj trogodišnji unuk drži svoju šalicu. Zaista mislim da Trump boluje od demencije", napisala je komentatorica Sandra F Woodward.  

"Način na koji drži tu čašu dokazuje da Trump boluje od demencije. Njegove motoričke sposobnosti slabe", dodao je komentator Joseph Fedorko. Ovo nije prvi puta da se raspravlja o načinu na koji Trump pije vodu, već je i u prošlosti bilo rasprave o toj njegovoj čudnoj praksi. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.