ASTRO ANALIZA

Teško joj je s majkom i Melanijom, a mnogima se čini hladna i proračunata

Foto: profimedia
Foto: profimedia
22.09.2020.
u 08:13
Ona je ozbiljna u svemu što radi i samoj sebi zadaje visoke standarde. Iako se mnogima čini hladna i proračunata, ona ima vrlo veliku snagu, karizmu i hrabrost da se nosi s izazovima. Nije nametljiva, ali zna kako na sebe privući pozornost.
Pogledaj originalni članak

Kći i asistentica predsjednika Donalda Trumpa ima doista kompleksnu životnu priču. Rođena je i odrastala u bogatstvu, ali je vrlo rano svjedočila dramama u odnosu svojih roditelja. Bez obzira na bogatstvo, nije nikada bila razmažena u radnim navikama nego se dokazivala kroz učenje i sve ostale obaveze. Bila je model, a postala je osoba koja je ušla u američku povijest uz pomoć oca koji ignorira i sam pojam sukoba interesa.  

Za supruga Jareda Kushnera udala se u židovskom obredu u listopadu 2009. Taj brak ima poslovnu važnost za cijelu obitelj. Ivanka ima lakši odnos s ocem nego s majkom, s kojom se nije nikada dovoljno zbližila iako će o njoj uvijek reći sve najbolje. Ivankina inteligencija i organizacijske sposobnosti nisu upitne. Ona je ozbiljna u svemu što radi i samoj sebi zadaje visoke standarde. 

Iako se mnogima čini hladna i proračunata, ona ima vrlo veliku snagu, karizmu i hrabrost da se nosi s izazovima. Nije nametljiva, ali zna kako na sebe privući pozornost. Nažalost, ona je u političkim krugovima na sebe primila svu nepopularnost koja je usmjerena prema njezinom ocu. Taj trend nastavlja se sve do proljeća 2021. godine i sigurno joj je vrlo teško podnositi cijelu situaciju. 

U krugu obitelji također joj nije lako i neki pravni problem samo što nisu izašli u javnost. S Melanijom je odnos vrlo težak. Tome nije kriva Ivanka. Jednostavno Melanija na Ivanku projicira sve svoje slabosti, strahove i nesigurnost koju prikriva pompoznim superiornim stavom, pokušavajući dominirati u ulozi stroge i iskusne žene, postajući tako ona zločesta maćeha. Prestroga je prema Ivanki i kažnjava je za "neposluh i nepoštovanje", za njezinu mladalačku ležernost. Za Ivanku tu nema pomoći i morala bi prvu damu držati strogo na distanci, izbjegavajući izravne kontakte, bez obzira na službene i obiteljske protokole. 

Ivanka je sposobna, bogata, mlada žena koju više zanima poslovna diplomacija nego politička. Zato će se sljedeće godine više posvetiti svojoj profesiji i vlastitoj afirmaciji u poslovnom svijetu i tako okrenuti novu stranicu svojeg života. Važno je da do kraja ove godine izdrži sve napade okoline, a i vlastitog ega. 

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.