Prigodni jubilej

SEGA slavi 60. rođendan uz besplatne igre i popuste

SEGA slavi 60. rođendan uz besplatne igre i popuste
17.10.2020.
u 20:54
Izdavačka kuća SEGA uz malo kašnjenje slavi šezdesetu obljetnicu postojanja uz popuste na Steamu, a nađe se i ponešto besplatnih igara i dodataka
Pogledaj originalni članak

Davnog 3. lipnja 1960. je osnovana Nihon Goraku Bussan Co. Ltd., tvrtka iz koje je narasla današnja SEGA, izdavačka kuća koja je kroz povijest imala niz uspješnica i svakako je jedan od pionira industrije igara po čijim se modelima i vizijama ova grana zabave razvijala, piše Bug.hr.

U svrhu proslave pokrenute su i posebne web stranice 60th.sega.com na kojima možete pročitati prigodne riječi njihovog sadašnjeg predsjednika Haruki Satomija, pogledati prigodni prikaz njihovog djelovanja tijekom vremena, poruke poznatih osoba i razne druge materijale kojima SEGA obilježava ovaj prigodni jubilej.

U sklopu proslave, pokrenuta je i prigodna promocija njihovih naslova na Steamu, pa tako odlični RTS Company of Heroes 2, kojeg i dan danas povremeno zaigramo kako bismo ostali u formi, možete nabaviti za samo jedan euro. Dakako, riječ je o osnovnoj igri bez dodataka, dok sa svim ekspanzijama ovaj vrijedan paket košta nešto više od osam eura što uključuje scenarije i kampanje, kao i dodatne vojske unikatnih strategija koje imate priliku zaigrati u žestokim bitkama.

Kad već spominjemo ovu franšizu, recimo i da je prvi nastavak, po mnogima i zabavniji od drugog poglavlja, također na sniženju za samo 2,59 eura, pa ukoliko ga do sada niste nabavili, ovo je prilika koja se ne propušta. Dakako, i ostali serijali koje potpisuje SEGA su prigodno sniženi do velikih 90 posto, pa tako imate priliku povoljno u kolekcije uvrstiti svu silu igara iz franšiza Warhammer, Total War, Sonic i brojnih drugih, kao i zasebna izdanja poput svježeg i odličnog Two Point Hospitala (za kojeg je moguće besplatno skinuti prigodni dodatak), sve zajedno, preko 170 naslova i gotovo 300 dodataka.

SEGA je za ovu prigodu pripremila i nekoliko besplatnih igara od kojih je jučer objavila Armor of Heroes iza čijeg naziva se kriju retro bitke tenkovima inspirirane Company of Heroesima, a u istima je moguće udružiti snage s do četiri igrača protiv računala ili se okušati protiv njih u nekoliko načina igranja uz gomilu zabave koje takve jednostavne igre pružaju. Danas bi se trebao pojaviti side-scrolling pucačina Endless Zone, sutra borilački naslov Streets Of Kamurocho kao mješavina serijala Yakuza i Streets Of Rage, a valja napomenuti da će ovi besplatni naslovi biti dostupni do 19. listopada kada će biti uklonjeni sa Steama. Da ne duljimo, link na posebne stranice na kojima o ponudi ove izdavačke kuće na Steamu možete doznati više informacija se nalaze ovdje, a daljnje promocije nije zgorega pratiti i na službenom webu.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.