SPRIJEČILI TRAGEDIJU

Roditelji otvorili dnevnik svoje kćeri, a onda otkrili sablasni plan

Foto: Thinkstock
Roditelji otvorili dnevnik svoje kćeri, a onda otkrili sablasni plan
30.03.2017.
u 11:43
Ne samo što je Nichole opisala vremenski tijek kojim će rešetati svoje kolege, već i listu procedure koju škole slijede u izvanrednim situacijama
Pogledaj originalni članak

Koliko ste puta kao roditelj ili prijatelj došli u iskušenje da pročitate dnevnik, poruke ili Facebook svog djeteta ili prijatelja?

Ne samo što je u pitanju privatnost na koju svatko ima pravo, na stolu se nalazi i karta povjerenja koje može biti vrlo krhko.

Ipak, da ovo dvoje hrabrih roditelja iz Marylanda nisu zavirili u dnevnik svoje kćeri, u srednjoj školi Thurmond dogodio bi se masakr.

Nichole Cevario, na stranicama svog dnevnika detaljno je opisala masovnu pucnjavu na učenike koju planira izvesti na određen datum - sablasni plan koji je zaprepastio njene roditelje!

Odmah su pozvali policiju i pirotehničare koja je kod Nichole pronašla pušku, streljivo i materijale od kojih se pravi eksploziv, prenosi Viralnova.

Koliko je sve otišlo predaleko, dokazuju detalji plana. Ne samo što je Nichole opisala vremenski tijek kojim će rešetati svoje kolege, već i listu procedure koju škole slijede u izvanrednim situacijama.

Sada se nalazi u mentalnoj ustanovi koja će procijeniti njeno stanje. U svemu će pomoći pronađeni dnevnik koji pokazuje da ga je pisala kronično rastresena osoba, koja uz to pokazuje simptome teškog psihičkog poremećaja. 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.