Kraljica ljuta

Protiv nje se okreću sluge, šogorica, ali jedna stvar posebno je ljuti

Foto: Reuters
Protiv nje se okreću sluge, šogorica, ali jedna stvar posebno je ljuti
25.12.2018.
u 20:39
I dok Meghan napuštaju bliski suradnici, a priče o njezinoj teškoj naravi pune medijske stupce, zadnji neprijatelj kojeg bivša glumica treba je kraljica
Pogledaj originalni članak

Unatoč medijskoj tišini, čini se kako Meghan Markle i dalje nema mira. Priče poput one da ju posluga ne podnosi, ali i konstantne insinuacije medija kako se ne slaže sa šogoricom Kate Middleton, ne olakšavaju situaciju budućoj majci.Unatoč svemu, jedna stvar posebno uzrujava čak i kraljicu Elizabetu II, za koju se često tvrdi kako je blagonaklona prema Meghan. Naime, neimenovani izvor iz palače, rekao je za Vanity Fair, kako kraljica ima ideju kako da okonča Meghaninu obiteljsku dramu vezanu uz Thomasa Markla, no vojvoda i vojvotkinja ne žele za to ni čuti. Izvor tvrdi kako par inzistira da sve to riješe sami, ali s obzirom na to da im taktika nije urodila polodom, kraljica je ljuta jer oni i dalje odbijaju pomoć.
‘Ne znaju riješiti problem’
“Stvari izmiču kontroli, a Harry i Meghan očito ne znaju riješiti problem”, kazao je izvor, aludirajući na to da šutnja Meghan i Harryja ne pomaže. I dok Meghan napuštaju bliski suradnici, a priče o njezinoj teškoj naravi pune medijske stupce, zadnji neprijatelj kojeg bivša glumica treba je kraljica. No hoće li Meghan zbog toga moći oprostiti ocu medijske istupe, to je ipak pitanje koje samo ona zna.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.