KAKAV RAZLOG

Pozvala je muškarca kojeg je upoznala online da dođe k njoj, ali uskoro je požalila

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Foto: Facebook
13.12.2017.
u 08:19
Tvrdi kako se ona ne može brinuti za njega i ne posjeduje vlastitu nekretninu te mu je pojasnila da će morati natrag u svoju zemlju.
Pogledaj originalni članak

Mnogi danas traže ljubav online, a koliko je to teško pokazuje i najnoviji primjer o kojem pričaju gotovo svi u Dominikanskoj Republici. 

Samohrana majka četvero djece iz te zemlje, upoznala je Britanca Glyna Thomasa Bailey online i nakon nekog vremena odlučila ga je pozvati k sebi. Obećao je da će joj pomoći u brizi za djecu i vjerovala je da je dobar čovjek. Britanac je kupio zrakoplovnu kartu i uputio se uživo upoznati svoju "ljubav".

No, kada je stigao, bio je bez novaca i s jednosmjernom kartom u svom džepu. Kada je to spoznala, Wilfa Soto Peguero strašno se razočarala i odbila muškarca jer je "siromašan".  Tvrdi kako se ona ne može brinuti za njega i ne posjeduje vlastitu nekretninu te mu je pojasnila da će morati natrag u svoju zemlju.

Putem društvenih mreža upozorila je druge žene da budu oprezne kada traže ljubav svog života online, a ona to zasigurno više neće ponoviti, poručila je, piše Independent.  Ipak, Britanac je na svom Facebooku više puta objavio pjesmu naziva "Can`t let go" uz ime njegove internetske ljubavi Wilfe. 

Žitelji Dominikanske Republike ismijavaju Glyna Thomasa Baileya na društvenim mrežama, a britanski diplomati pokušavaju riješiti situaciju i vratiti nesretnog Britanca - kući.  

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.