mamurluk od 30 000 funti:

Partijao na Ibizi pa mrtav pijan umjesto autobusne karte kupio autobus

Foto: Facebook
Partijao na Ibizi pa mrtav pijan umjesto autobusne karte kupio autobus
26.08.2016.
u 14:30
Pogledaj originalni članak

Britanski DJ David Little zauvijek će pamtiti ludi provod na Ibizi, s koje se planirao vratiti autobusom. No, umjesto da kupi kartu, pod utjecajem alkohola mobitelom je kupio čitavo vozilo - vrijedno gotovo 30 tisuća funti.

Kad je ujutro vidio što je učinio, požalio se prijateljima i fanovima na Facebooku, a njegov je status u trenu postao viralni hit.

"Još ne mogu vjerovati što sam učinio sinoć na Ibizi. Bio sam u Ushuaiji prošle noći i jednostavno sam uživao u životu, potpuno bezbrižan i noć je jednostavno proletjela. Kada sam otišao iz kluba izvadio sam mobitel iz džepa i shvatio da sam kupio autobus vrijedan 30.000 funti. O moj Bože! Ne mogu vjerovati da se ovo događa. Ibiza mi je uništila život! P.S Hoće li netko kupiti autobus od mene?", napisao je britanski DJ, kojem još uvijek nije jasno kako mu se to uspjelo dogoditi.

Iako su neki zaključili da njegov post zapravo nije istinit, David tvrdi da se sve dogodilo upravo tako kako je opisao, a trenutno pokušava stopirati kupnju - ili pronaći novog kupca.

Ključne riječi
DJ
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.