NEOBIČAN TRAG

Ožiljak na Kimovu zapešću dokaz je da je bio na operaciji?

Ožiljak na Kimovu zapešću dokaz je da je bio na operaciji?
03.05.2020.
u 18:16
Pogledaj originalni članak

Već neko vrijeme svijet nagađa da je Kim Jong Un teško bolestan, pa bio na operaciji, ali i na rubu smrti. Međutim, državni mediji Sjeverne Koreje u subotu su objavili snimku prvog Kim Jong Unovog nastupa u posljednja tri tjedna. Na zapešću mu se vidi neobičan trag, piše 24 sata. 

Američki medicinski stručnjak rekao je za NK News da bi ovaj trag mogao biti ožiljak zbog nedavnog kardiovaskularnog zahvata - moguće punkcije desne radijalne arterije, koja se vrši radi dobivanja uzorka krvi za analizu. Početkom travnja već je bio na ugradnji stenta. Kim dolazi iz obitelji srčanih bolesnika. Naime i djed i otac su mu preminuli nakon srčanog udara. Osim toga, Kim pati od prekomjerne tjelesne težine, a novodno puši i do četiri kutije cigareta na dan. 

Na svježe objavljenoj snimci, Kim je bio na otvaranju postrojenja za gnojiva. Smiješio se i bio u pratnji svoje sestre za koju se vjeruje da će ga naslijediti.

Kim je već nestajao iz javnog života, pa se i ranije špekulirao da je bolestan. U 2014. se nije pojavljivao mjesec dana pa se čak nagađalo o državnom udaru. Ove godine je najveću zbunjenost u narodu izazvao svojim nepojavljivanjem na proslavi rođendana svoga pokojnog djeda Kim II Sunga. 

Ipak, jedan je kineski liječnik ispričao japanskom časopisu da je Kimu nedavno pozlilo pred njim te da se uhvatio za prsa i pao na zemlju. Tada je vjerojatno prebačen u bolnicu na operaciju, a odatle i ožiljak na zapešću. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.