BIVŠI ČELNIK JUL-A

Otkrio Miloševićevu tajnu: 'Počeo je plakati kad je u Haagu dobio moju pošiljku'

Foto: YT/Screenshot
Otkrio Miloševićevu tajnu: 'Počeo je plakati kad je u Haagu dobio moju pošiljku'
15.10.2021.
u 17:57
- Milošević je vladao nama a Mira je vladala Miloševićem - ispričao je Đorđević, koji je ranije već govorio kako ga je Mira Marković više puta pokušala likvidirati
Pogledaj originalni članak

Nenad Đorđević, nekadašnji prvi čovjek Jugoslovenske levice, za srbijanske medije ponovno je progovorio o Slobodanu Miloševiću i njegovoj supruzi Miri Marković, ovaj puta otkrivši što je mu je navodno poslao kada je bio u zatvoru u Haagu.

- Rekao sam Miri Marković da će likvidirati Miloševića u Haagu, ali mi ona nije vjerovala. Rekao sam joj da vodi računa i da će se to dogoditi, na što mi je rekla da pričam gluposti. Inače, ja sam Slobi poslao nekoliko kaseta koje ga oslobađaju odgovornosti, a koje sam ja dobio od nekih mojih prijatelja. Milošević je počeo da plače kada je dobio te kasete. Rekao je nekome – ja sam se o tog čovjeka strašno ogriješio, a on mi pomaže. A ja nisam htio da pomognem njemu nego Srbiji - rekao je Đorđević, piše Mondo.rs.

Govoreći o Miri Marković, Đorđević kaže da je ona bila dvostruka ličnost. Dok razgovara sa mnom, kaže Đorđević, o meni priča sve najbolje, kad ja odem ona bi mi zabila nož u leđa. Sa mnogima je tako radila.

- On nikada ništa nije čitao i hvatao je sve u letu. Iz komunikacije izvuče ono što je najznačajnije i najbitnije i to onda koristi. Za njega je čitala Mira. Ona je njemu prepričavala novine i knjige. Mira je bila načitana i obrazovana. Tko misli da Mira nije bila inteligentna taj se vara. Milošević je vladao nama a Mira je vladala Miloševićem - rekao je Đorđević, koji je ranije već govorio kako ga je Mira Marković više puta pokušala likvidirati.

 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.