BIVŠA NOVINARKA

Od Bandića se oprostila i glasnogovornica koja je najduže bila na toj funkciji: Uspješno smo surađivali

Foto: Pixsell
Od Bandića se oprostila i glasnogovornica koja je najduže bila na toj funkciji: Uspješno smo surađivali
28.02.2021.
u 14:47
Surađivali smo uspješno četiri godine, u tom razdoblju je i osvojio novi gradonačelnički mandat 2017., napisala je Dajana Antonija Bebek.
Pogledaj originalni članak

Dajana Antonija Bebek četiri je godine bila glasnogovornica pokojnog gradonačelnika Milana Bandića. Na tu funkciju je došla 2015. godine s mjesta glasnogovornice HDZ-a dok je na čelu stranke bio Tomislav Karamarko, a njezin prijašnji poslodavac je bio HRT gdje je bila zaposlena u Informativnom programu. Od svog bivšeg šefa ova bivša novinarka oprostila se na Facebooku i napisala:

- Surađivali smo uspješno četiri godine, u tom razdoblju je i osvojio novi gradonačelnički mandat 2017. , a raskinula sam suradnju i otišla nakon što me šokirao neprimjerenim, čudnim i ružnim ispadom koji ničim nije bio izazvan s moje strane. Izražavam sućut njegovoj obitelji. Od svih Bandićevih glasnogovornica Dajana Antonija Bebek je najduže izdržala užurbani poslovni tempo gradonačelnika metropole i kada je odlazila s ove funkcije naglasila je kako su razlozi privatni i poslovni. Od Milana Bandića na društvenim mrežama oprostili su se i njegovi brojni poznati prijatelji i poznanici među kojima su Marko Grubnić, Anica Kovač, Ana Rucner, Sandra Perković, Nina Badrić i brojni drugi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.