KAO U TURSKOJ SAPUNICI

Naručila je ubojstvo slavnog supruga, tragediju nehotice spriječio ljubavnik koji je sve krivo odigrao!

Foto: Instagram
Naručila je ubojstvo slavnog supruga, tragediju nehotice spriječio ljubavnik koji je sve krivo odigrao!
26.09.2020.
u 17:40
Sarnic i Asik vjenčali su se 2012. godine u Francuskoj, u međuvremenu dobili troje djece, međutim nedavno su ušli u brakorazvodnu parnicu punu kontroverzi
Pogledaj originalni članak

Yagmur Sarnic, prelijepa supruga slavnog turskog nogometaša Emrea Asika, odgovarat će ispred suda za pokušaj ubojstva nakon što je otkriveno da je naručila suprugovu smrt i za to platila 1,3 milijuna američkih dolara, prenose turski mediji.

Sarnic i Asik vjenčali su se 2012. godine u Francuskoj, u međuvremenu dobili troje djece, međutim nedavno su ušli u brakorazvodnu parnicu punu kontroverzi, pa je Sarnic život bivšeg turskoga reprezentativca pokušala okončati tako što je preko ljubavnika došla do plaćenog ubojice koji je u prošlosti već odslužio zatvorsku kaznu zbog smaknuća troje ljudi.

Na njezino zaprepaštenje, plaćeni ubojica se u zadnji trenutak predomislio i Asiku priznao što se zbiva iza njegovih leđa, a tužiteljstvo je u međuvremenu doznalo da je na taj zločin najprije nagovarala i svog ljubavnika Erdija Sungura. - Istina je, imali smo aferu. Razmišljala je samo suprugovu nasljedstvu i tražila od mene da ga ubijem. No, odbio sam to. Jednom mi je čak i donijela komad mesa i tražila da pucam u njega kako bih se pripremio, ali nakon što sam zakazao, bijesno se na mene izderala - priznao je ispred tužitelja ljubavnik Erdi Sungur, koji je kasnije ipak popustio pod njezinim pritiscima i pronašao čovjeka za taj prljav zadatak.

Yagmur Sarnic je plaćenom ubojici dala pištolj, potom je čak i osobno tražila mjesto na kojemu bi se zakopalo Asikovo tijelo, ali je plan propao kada se plaćenik predomislio i pokajao ispred jednog od rijetkih nogometaša koji je branio boje sva tri istanbulska nogometna diva: Galatasaraya, Fenerbahçea i Beşiktaşa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.