BURNO U PROGRAMU UŽIVO

Na televiziji u Srbiji napao Vučića, voditeljica ga izbacila: "Sramota, bre, idete van! Ajde... reklame!"

Na televiziji u Srbiji napao Vučića, voditeljica ga izbacila: "Sramota, bre, idete van! Ajde... reklame!"
15.03.2022.
u 15:33
Pogledaj originalni članak

Voditeljica i urednica Jovana Joksimović izbacila je voditelja Pokreta "Oslobođenje" Mlađana Đorđevića iz studija srpske televizije K1, nakon burne rasprave o predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Nakon što je Đorđević nazvao Vučića izdajnikom, voditeljica mu je odvratila da nije u redu da priča o ljudima koji nisu prisutni u studiju. 

 

- Pa nije on čovjek koji nije ovdje, on je u frižideru, on je čovjek u čaši, on je u svemu što mi živimo - rekao je Đorđević, a Joksimović mu je odvratila da ako je situacija takva kod njega, kod nje stvarno nije.

- Nije kod vas? Nije u ovoj televiziji? - začudio se Đorđević i naglasio voditeljici, koda sa suprugom pojedduje K1 televiziju da "zna što je ova televizija i čija je", insinuirajući da je riječ o televiziji koja zastupa predsjednika Vučića.

- Hoćete reći da ste tek tako kupili, dobili ovo - upitao je Đorđević, a Joksimović mu je odvratila da ga treba biti sram. - Treba vas biti sram jer ste u sustavu koji uništava ovu zemlju i dičite se time - razmahao se Đorđević.

- Sram vas bilo, sad ću vas izbaciti. E, reklame i odmah idete van. Sram vas bilo - rekla je. Na što ju je Đorđević prozvao da je medij koji ograničava slobodu govora.

- Dobili ste priliku da pričate na neku temu. Ja vam kažem što je tema, da ste imalo pristojni, znali biste da kada vas netko pozove na neku temu, na to pristanete razgovarati i razgovarate - odgovorila mu je urednica emisije. 

- Sramota, bre, ajde... Reklame - rekla je Joksimović i završila raspravu koja se zbivala u programu uživo.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.