JEDVA SE IZVUKLA

Majka došla na grob svoga sina pa se šokirala onime što je ondje zatekla

Foto: Michelle Marshall/Facebook
Foto: Michelle Marshall/Facebook
Foto: Michelle Marshall/Facebook
03.01.2018.
u 13:52
Michelle Marshall iz Sjeverne Irske ostala je bez cipela kada je došla na grob sina koji je preminuo nakon što je u prosincu 2005. prerano rođen
Pogledaj originalni članak

Tugujuća majka Michelle Marshall na Staru je godinu odlučila posjetiti grob svog prerano preminulog sina, no ono što ju je na groblju zateklo, jako ju je razočaralo. 

Toga dana došla je na groblje Ballyvester u gradu Donaghadee u Sjevernoj Irskoj, gdje joj je sahranjen sin koji je preminuo u dobi od samo mjesec dana nakon što je u prosincu 2005. godine prerano rođen. No, do groba svoga sina uopće nije mogla doći jer je zapela u blatu u koje je propala i doslovno je ostala bez svojih cipela.

– Mom sinu bio je 12. rođendan i nosila sam mu cvijeće i balone na grob, no završila sam u blatu do koljena. Sestra me uz pomoć jednog muškarca jedva izvukla iz blata, a cipele su mi ostale pokopane pokraj sina – napisala je na svom Facebook profilu ova ogorčena majka koja je ljutita na gradske vlasti zbog ovakvog stanja na groblju.

Zbog blata s kojim se više ne može boriti razmišlja čak i o premještanju posmrtnih ostataka svoga sina na neko drugo groblje. No, kada je fotografije katastrofalnog stanja na groblju objavila na društvenim mrežama, lokalne vlasti ispričale su se i obećale su da će srediti situaciju kako bi se takvi problemi u budućnosti izbjegli.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.