POZNATI IMITATOR

Lažni Kim Jong Un pozirao za selfieje po Singapuru

Foto: Reuters/Pixsell
Lažni Kim Jong Un pozirao za selfieje po Singapuru
27.05.2018.
u 20:19
"Izgledao je kao stvarni Kim Jong Un, no kasnije sam shvatio da nije pravi", rekao je nakon par selfieja s lažnim čelnikom Sagar Admuthe koji je u posjet stigao iz indijskog Mumbaija.
Pogledaj originalni članak

Iznenađeni Singapurci u nedjelju su pratili sjevernokorejskog čelnika Kim Jong Una prije no što su shvatili da je čovjek sa zalizanom crnom kosom u blizini hotela Marina Bay Sands zapravo imitator.  

"Izgledao je kao stvarni Kim Jong Un, no kasnije sam shvatio da nije pravi", rekao je nakon par selfieja s lažnim čelnikom Sagar Admuthe koji je u posjet stigao iz indijskog Mumbaija.

"Kad ga vidite je jako teško razaznati", dodao je. Australski Kinez koji je glumio sjevernokorejskog čelnika sebe naziva Howard X i tvrdi da se pojavio kako bi zaželio uspjeh summitu između Kima i američkog predsjednika Donalda Trumpa o zaustavljanju nuklearnog programa Pjongjanga. 

Howard X se kao Kim pojavio i na Zimskim olimpijskim igrama u južnokorejskom Gangneungu u veljači, zbunivši sjevernokorejske navijačice koje su prvo pomislile da je njihov čelnik stvarno stigao na hokejski stadion.  "Mislim da će dva čelnika sjesti za stol i da će se super provesti, jer imaju istu osobnost", rekao je imitator u nedjelju. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.