Ministar obrane RH

Krstičević: Domovinski rat nas je ujedinio, kad smo zajedno nema toga što ne možemo napraviti

Krstičević: Domovinski rat nas je ujedinio, kad smo zajedno nema toga što ne možemo napraviti
05.08.2018.
u 13:14
Pogledaj originalni članak

Ministar obrane Republike Hrvatske Damir Krstičević danas je u Kninu ustvrdio kako je "Domovinski rat nešto najbolje".

"Mi rat nismo započeli, mi smo se branili i poslije oslobodili Hrvatsku. Oluja je kruna svih pobjeda u Domovinskom ratu. Domovinski rat je nešto najbolje, ujedinio nas je i pokazao da kad smo zajedno, imamo zajednički cilj, nema toga što ne možemo napraviti", rekao je Krstičević danas u Kninu na proslavi 23. obljetnice Oluje, a prenosi N1.

Na novinarsko pitanje tko je dogovorio da danas u sklopu svečanosti izraelski borbeni avioni F-16 prelete Knin, Krstičević je odgovorio: "Svi smo dogovorili, hrvatska vlada. Vidimo da danas imamo sigurnosne rizike, bitno je da smo zajedno i vidite - Hrvatska ima prijatelje i saveznike."

"Izraelski F-16 iznad Knina je dokaz savezništva, partnerstva Izraela, SAD-a i Hrvatske, bili su tu i naši drugi partneri, prijatelji iz NATO-a, što je jako važno. Vidite da razvijamo hrvatsku vojsku, gradimo sustav sigurnosti, gradimo sigurnosno okruženje, jačamo, očvršćujemo naše odnose s našim saveznicima i ono najbitnije - čuvamo, štitimo hrvatske nacionalne interese", rekao je ministar obrane.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.