protiv ruže tomašić

Koroman dao ostavku na dužnost člana predsjedništva HSP AS-a

Foto: Kristina Štedul Fabac/ PIXSELL
Koroman dao ostavku na dužnost člana predsjedništva HSP AS-a
31.10.2013.
u 14:00
Kako navodi u priopćenju, ostavku je podnio zbog neslaganja s politkom koju vodi predsjednica te stranke Ruža Tomašić.
Pogledaj originalni članak

Željko Koroman podnio je neopozivu ostavku na dužnost člana predsjedništva HSP dr. Ante Starčević i koordinatora te stranke za BiH. Kako navodi u priopćenju, ostavku je podnio zbog neslaganja s politkom koju vodi predsjednica te stranke Ruža Tomašić.

- Nakon lokalnih izbora (u Hrvatskoj op.a.) konačno padaju maske, te mnogima, a i meni, koji sam još uvijek želio vjerovati kako je moguće spasiti ovaj projekt, postaje potpuno jasno kako Ruža Tomašić ne vodi stranku, nego zajedno sa nekoliko politikanata u vodstvu stranke samo izvršava zadaću određenih političkih centara moći, u cilju vlastite dobiti. Ističem i kako mi je Ruža Tomašić kazala kako: ''dužnosnici HSP AS nakon ulaska Hrvatske u EU moraju 'paziti da nam ne prigovore kako se miješamo u BiH, pa je nezgodno da te dalje predstavljamo kao našeg člana Predsjedništva i koordinatora za BiH''.

A neki dan u Europarlamentu farizejsko-populistički je zatražila da EU zaštiti svoje građane u BiH, pretpostavljajući kako će to biti drago čuti napaćenom hrvatskom narodu u BiH. S toga, teška srca, ali čiste savjesti i s punom domoljubnom odgovornošću dajem neopozivu ostavku na mjesto člana

Predsjedništva i koordinatora HSP AS za BiH. Zbog pretvaranja HSP AS u najveći politički falsifikat u posljednjih dvadesetak godina i prekidam svaku političku komunikaciju sa Ružom Tomašić i najužom skupinom oko nje- navodi Koroman u priopćenju.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.