ONLINE

Hrvatice traže bogate sponzore: Trebam novac za ugradnju slikona

Foto: Thinkstcok
Foto: Thinkstcok
28.05.2017.
u 16:37
Na stranici SeekingArrangement na kojoj sponzori za usluge maženja i malo pažnje kupuju automobile. plaćaju školovanje ili estetske operacije mladićima i djevojkama koje im te usluge pružaju, dosta je djevojaka i mladića iz Hrvatske
Pogledaj originalni članak

Stranica SeekingArrangement je stranica na kojoj možete pronaći sponzore koji će vam platiti putovanje, nove grudi ili što već poželite, a zauzvrat ćete im ponuditi malo maženja i pažnje. 

Kako stvari u zbilji funkcioniraju ispričao je medijima jedan 48-godišnji korisnik ove stranice koji je sponzorirao tuđa putovanja, a zauzvrat je tražio pažnju. Ovaj korisnik je ispričao kako kada dobije poruke od djevojaka prouči tko su djevojke koje su mu se javile, razmijeni brojeve mobitela i tijekom dogovora sponzor određuje koliko novaca je spreman potrošiti na djevojku s kojom se nalazi. Priznao je kako je jednoj djevojci kupio i automobil, a seks je također učestali način na koji mu djevojke zahvaljuju što ih sponzorira. 

Pročitavši ovu priču novinari Slobodne Dalmacije prijavili su se na spomenutu stranicu, u svoj opis su stavili da imaju 50 godina i da godišnje zarađuju tri milijuna kuna. Nisu vjerovali da će na stranici biti i djevojaka iz Hrvatske, ali prevarili su se i ostali u šoku kad su shvatili da brojne studentice iz Hrvatske traže sponzore na ovoj stranici.  "Iz Splita sam, imam 24 godine, ambiciozna sam i zabavna mlada dama. Radim, ali nemam dovoljno novca za operaciju grudi. Ne tražim dečka, tražim novac za ugradnju silikona", iskreno je napisala jedna djevojka iz Splita, a uz ovaj tekst objavila je i svoju fotografiju. 

Novinari su ovim malim istraživanjem otkrili da djevojke rado ostavljaju svoje fotografije na ovoj stranici, a profili djevojaka iz Dalmacije otkrili su im da traže sponzore u Australiji, Americi, Ujedinjenim Arapskim Emiratima...Nisu djevojke jedine koje traže sponzorstvo, ima dosta i mladića, pa čak i iz Hrvatske koji su u potrazi za sponzorima.  "Imam 18 godina, 185 cm sam visok, 64 kg težak. Model sam i tražim bogatog muškarca ili ženu koji bi me financirali, plaćali mi stvari koje poželim", poželio je jedan mladić iz Zagreba.  

Većina su muškarci, poput jednog iz Brightona u Engleskoj koji navodi da ima ušteđevinu od 500 tisuća dolara i traži nekoga s kim će uživati. No, tu ima i milijunaša koji u svoj profil lijepe slike svojih luksuznih nekretnina, automobila... Dakle, što si bogatiji, to ćeš pokupiti više djevojaka (ili mladića).

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.