NAKON TRI DANA

Hrast, Macronov dar Trumpu, nestao s travnjaka Bijele kuće

Hrast, Macronov dar Trumpu, nestao s travnjaka Bijele kuće
30.04.2018.
u 09:10
Šteta, jer Macron se doista potrudio, sadnica je stigla iz šuma sjeverne Francuske gdje je poginulo mnogo američkih vojnika u Prvom svjetskom ratu boreći se protiv njemačke vojske
Pogledaj originalni članak

Reporteri njemačkog Bilda primijetili su na agencijskim fotografijama travnjaka ispred Bijele kuće vrlo zanimljiv detalj. Naime, kao znak čvrstog prijateljstva Sjedinjenih Država i Francuske, Donald Trump i Emmanuel Macron posadili su na travnjaku sadnicu hrasta. Učinjeno je to za posjeta francuskog predsjednika prošlog tjedna u ponedjeljak. Doista lijepo, osim što mladog stabla na travnjaku više – nema. Na njegovu je mjestu sada samo žuta mrlja kao nijemi svjedok da je tamo trebalo izrasti lijepo stablo. 

Šteta, jer Macron se doista potrudio, sadnica je stigla iz šuma sjeverne Francuske gdje je poginulo mnogo američkih vojnika u Prvom svjetskom ratu boreći se protiv njemačke vojske.

Gdje je mladi hrast završio, ne zna se, nema nikakvog službenog objašnjenja, možda je premješteno nekamo drugdje, možda se Trumpu drugo jutro više nije svidjelo. Drugi će put Macron znati bolje. Pa će Trumpu donijeti kakav drugi poklon. Lulu mira, možda.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.