POLICIJA U ŠOKU

Četvorica brutalno silovala 9-godišnjakinju, majka bila u susjednoj prostoriji

Četvorica brutalno silovala 9-godišnjakinju, majka bila u susjednoj prostoriji
06.04.2016.
u 19:43
Pogledaj originalni članak

Četvorica mladih Amerikanaca uhićena su pod sumnjom da su krajem ožujka silovali devetogodišnju djevojčicu dok se njena majka u garaži drogirala crystal methom.

Identitet neodgovorne majke nije poznat, no, kako piše Independent, djevojčica je silovana 29. ožujka dok su bili u posjetu prijateljima u Vernalu, gradu u američkoj saveznoj državi Utah.

U policijskom priopćenju navodi se da je dijete spavalo na kauču u sobi i da su je monstrumi prenijeli u drugu prostoriju, gdje su je silovali. Majka se otišla drogirati u garažu, koja se nalazi tik uz prostoriju u kojoj je dogodio gnjusan čin.

Uhićen je 36-godišnji Larson RonDeau koji je optužen za silovanje i sodomiju nad djetetom, potvrdio je glavni državni odvjetnik Mark Thomas, prenosi Net.hr

Pod istim optužbama uhićeni su i Josiah RonDeau (20), Jerry Flatlip (29) i Randall Flatlip (26).

Djevojčica nije prebačena u bolnicu nakon silovanja, ali je uzeta pod skrb socijalnih službi. Neodgovorna majka nije uhićena.

“Događaju se slučajevi s kojima suočavamo, a koji šokiraju. Ovaj slučaj je sigurno jedan od takvih, koji nas je sve pogodio”, objavljeno je na Facebook stranici lokalne policije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.