PRAVILA SU PRAVILA

Britanci kritiziraju princa Harryja: Ovo mu nećemo oprostiti

Foto: NISYDN/Pixsell
Britanci kritiziraju princa Harryja: Ovo mu nećemo oprostiti
14.11.2017.
u 08:41
Princ Harry je na Dan primirja s bratom Williamom odao počast žrtvama Prvog svjetskog rata. Na ceremoniji je bio u vojnoj odori i imao je bradu...
Pogledaj originalni članak

Do nedavno je princ Harry slovio za crnu ovcu kraljevske obitelji taman kad se činilo da je svojim ponašanjem pokazao da se popravio i kad se skrasio u  vezi s glumicom Meghan Markle, napravio je gaf koji mu neki neće oprostiti. 

Naime, princ je jučer na Dan primirja zajedno s bratom Williamom odao počast žrtvama Prvom svjetskom ratu i došao je neobrijan. Mnogi su u tome pročitali nepoštovanje prema ovoj ceremoniji i važnom danu.

- Razočarao nas je. Morao se obrijati na ovako važan dan i to je pravilo koje se poštuje kad na sebi imate vojnu odoru kao što je Harry sada imao. - komentirali su poslije građani, a prenosi Huffington post.

Brada je u britanskoj vojsci zabranjena, ali s kraljevskog dvora poručuju kako je princ Harry prije dvije godine napustio vojsku i nije više aktivan u vojsci prema tome nije prekršio ni pravila, a to potvrđuju i iz ministarstva obrane.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.