ŽIVOT PIŠE ČUDNE PRIČE

Bili su zajedno kao djeca, a 33 godine kasnije pronašli su se na Facebooku i obnovili vezu

Foto: Privatna arhiva
Bili su zajedno kao djeca, a 33 godine kasnije pronašli su se na Facebooku i obnovili vezu
21.02.2020.
u 21:06
Još jednom je Facebook dokazao da piše lijepe ljubavne priče. Par iz djetinjstva obnovio kontakt i simpatije, a uskoro će stati pred oltar.
Pogledaj originalni članak

Darren Arthur (45) i Keely Chivers (45) iz Engleske pohađali su isti razred u osnovnoj školi, te su jedan drugome bili prva ljubav, piše Daily Mail. Imali su samo deset godina kada su se razvile simpatije u školskoj klupi. Nažalost, Darrenova obitelj se 1986. godine odlučila preseliti zbog očevog novog posla. Gotovo 200 kilometara udaljenosti učinilo je svoje - izgubili su svaki kontakt.

Tu ponovno uskače Facebook, društvena mreža koja spaja i najudaljenije ljude. Keely je čak 33 godine nakon pronašla Darrenov profil i odlučila mu se javiti. Ubrzo su dogovorili susret koji je obnovio simpatije. Toliko jako da su se odlučiti vjenčati u rujnu.

"Dolazio sam joj na vrata kao desetogodišnjak, a njezina mama uvijek me nudila sokom od naranče dok ju čekam. Bili smo u vezi, koliko možete biti u tim godinama", kroz smijeh priča Darren i nastavlja "Sjećam se da smo se stalno družili". Oboje  su se vjenčali s partnerima iz dugogodišnje veze, ali i potpisali papire za razvod iste godine - 2015.

Foto: Privatna arhiva

U kolovozu 2018., slobodna Keely sjetila se svoje prve ljubavi i odlučila ga potražiti na Facebooku. "Ne znam što mi je bilo u glavi kada sam ga išla tražiti. Godinama nisam pomislila na njega. Vjerojatno sam bila usamljena i mislila kako nemam što izgubiti. Pogledala sam nekoliko fotografija, izgledalo je kao da je to on i poslala sam mu zahtjev za prijateljstvo." Darren je bio zbunjen i nije ju odmah prepoznao, shvatio je o kome je riječ tek kada je vidio djevojačko prezime koje je stajalo u zagradi kraj imena. Keely je osim zahtjeva poslala i poruku kako ne može vjerovati da je to stvarno on i odmah su započeli razgovor i prisjetili se se svih uspomena iz djetinjstva. 

"Kada sam ju vidio prvi put nakon toliko godina, tresao sam se. Mislim da tako znate da vam se netko zaista sviđa. Još uvijek ima predivne oči i kosu", kaže Darren za prvi susret, a Keely ga opisuje kao 'ljubav na prvi pogled'. U travnju prošle godine odlučili su početi živjeti zajedno, a mjesec dana kasnije Darren je kleknuo i stavio Keely prsten na ruku. Ove godine u rujnu reći će jedno drugome 'da' i to pred uzvanicima koji su pohađali osnovnu školu zajedno s njima.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.