Košarka

Suton: Idemo dalje, Široki WWin ostaje ponos Hercegovine

Foto: Tomislav Milićević
Suton: Idemo dalje, Široki WWin ostaje ponos Hercegovine
07.06.2013.
u 11:56
Uz malo sreće naslov je mogao stići u Široki Brijeg, premda im nitko nije davao izgleda protiv Igokee
Pogledaj originalni članak

Košarkaši Širokog poraženi su 3:2 u finalnom doigravanju od Igokee i nisu uspjeli obraniti naslov prvaka Bosne i Hercegovine, te stići do desetog, jubilarnog trofeja. No, u Širokom nisu razočarani. Uz malo više sreće, naslov je mogao stići u Široki Brijeg, premda im nitko nije davao ama baš nikakvih izgleda u odnosu na Igokeu, momčad koja je postala pobjednik regionalne ABA lige i koja će ubrzo igrati kvalifikacije za Euroligu.

Doček navijača

-Jedna je lopta odlučivala, kazao je njihov trener Damir Vujanović. U onakvom ambijentu i bez ključnih igrača u odlučujućim trenucima, Široki se morao pomiriti porazom. Koliko su pružili u tom susretu i kakva je sezona iza njih, govori i podatak da ih je u ranim jutarnjim satima pri povratku iz Aleksandrovca dočekala jedna skupina navijača i nagradila ih velikim pljeskom. Trener Damir Vujanović svim je igračima pod ugovorom dao sedmodnevni odmor.

- Nakon sedam dana odmora, nastavit će s treninzima. Imat ćemo i probna okupljanja mladih igrača, a o detaljima svih naših aktivnosti, znat će se uskoro, kazuje nam trener Širokog Damir Vujanović, koji je momčad preuzeo početkom ove godine i kome trenerske obveze ističu završetkom sezone. S njim kao i svim igračima kojima su istekle ugovorne obveze, uprava i rukovodstvo kluba obavit će razgovore.

Bez razočarenja

Predsjednik kluba Ante Suton uz kratak osvrt na sezonu ističe: - Nismo razočarani, idemo dalje. Široki ostaje i dalje naš ponos, ponos Hercegovine, kazao je predsjednik kluba Ante Suton koji je s ljudima iz uprave kluba već započeo osmišljavanje programa razvoja kluba za sljedeću sezonu. - Ugovori ističu Šakiću, Jonesu, Peršiću i Ramljaku. Sa svima želimo razgovarati oko ostanka, no, Ramljaka nismo uspjeli zadržati. Teško možemo izdržati utrku s bogatijim klubovima, pa smo tako ostali bez Ramljaka koji je potpisao za hrvatskog prvoligaša Cedevitu, istaknuo je Suton.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.