Privatni sastanak

Strauss-Khan u sjedištu MMF-a oprostio se od suradnika

Foto: PIXSELL
Strauss-Khan u sjedištu MMF-a oprostio se od suradnika
30.08.2011.
u 08:29
- Bio je to vrlo emocionalan oproštaj - kazao je brazilski predstavnik u izvršnom odboru i dodao kako je Strauss-Khana dočekao gromoglasan pljesak
Pogledaj originalni članak

Dominique Strauss-Kahn, bivši šef Međunarodnog monetarnog fonda, vratio se u washingtonsko sjedište MMF-a kako bi se pozdravio s donedavnim suradnicima i nakratko se susreo sa svojom nasljednicom. U posjet dosadašnjim suradnicima došao je samo nekoliko dana nakon što su protiv njega odbačene sve kriminalne optužbe.

U službenoj izjavi MMF je potvrdio, javlja Guardian, kako se trenutačna glavna direktorica Christine Lagarde susrela sa Strauss-Khanom prije nego što se on susreo s osobljem i zaposlenicima. - Bili su to privatni sastanci sazvani na njegovu molbu - stoji u izjavi MMF-a.

Paulo Nogueira Batista, brazilski predstavnik u MMF-ovom izvršnom odboru, opisao je susret zaposlenika s donedavnim šefom kao vrlo topao. Njih stotinu naguralo se  u predvorju kako bi čuli što im Strauss-Khan ima za reći.

- Bio je to vrlo emocionalan oproštaj - kazao je Nogueira Batista i opisao kako je Strauss-Khana dočekao gromoglasan pljesak svih s kojima je radio prije nego što je optužen za seksualni napad na sobaricu newyorškog hotela Sofitel.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.