Pogibija

Stariji biciklist smrtno stradao jer ga vozačica nije vidjela

Foto: VL FOTO
Stariji biciklist smrtno stradao jer ga vozačica nije vidjela
03.04.2012.
u 10:45
Biciklist Rudolf Mijić (79) iz Slavonskog Broda poginuo je u prometnoj nesreći koja se preksinoć dogodila u Bosanskom Brodu
Pogledaj originalni članak

Biciklist Rudolf Mijić (79) iz Slavonskog Broda poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila u Bosanskom Brodu kada je u njega udario automobil “fiat bravo”, kojim je upravljala Slavica P. (59).

Kako je potvrđeno u CJS Doboj, nesreća se dogodila preksinoć oko 19 sati na križanju ulica Krajiška i Petra I. Uviđajem je utvrđeno da je nesreću najvjerojatnije skrivila Slavica P. koja je oduzela pravo prvenstva biciklisti.

- Iz pravca Trga 7. listopada Slavica je vozilom ušla u Krajišku ulicu i, prema svemu sudeći, nije uočila biciklistu koji je naišao iz suprotnog smjera. Prilikom skretanja ona je praktično oduzela pravo prvenstva Mijiću, koji se biciklom zabio u prednja lijeva vrata automobila, navode u policiji. Od udara, starac je pao na asfalt i tako zadobio teške ozljede. Poslije pada davao je znakove života i odmah je prevezen u Hitnu pomoć Doma zdravlja u Brodu. Na žalost, već po prijmu starac je podlegao i liječnici su samo mogli konstatirati smrt.

- Utvrđeno je i da Slavica P. nije bila pod utjecajem alkohola. Okružno tužiteljstvo u Doboju naložilo je poduzimanje svih istražnih radnji kako bi se utvrdile okolnosti nesreće, a izdana je i naredba za obdukciju tijela stradalog, kako bi se utvrdio točan uzrok smrti. Nakon toga, tijelo će biti predano ožalošćenoj obitelji - zaključuju iz CJS Doboj.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.