PODRŠKA

Stanić uz Praliju: Neka nas pohapse sve!

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Stanić uz Praliju: Neka nas pohapse sve!
12.01.2012.
u 07:58
- Koji to igrač sa ovih prostora nije dobio novac na crno! Vjerojatno i ja u toj jednoj sezoni u HNL-u - napisao je za igraliste.hr Stanić.
Pogledaj originalni članak

Mario Stanić u kolumni za portal igraliste.hr izrazio je podršku privedenom Nenadu Praliji. Stanić između ostaloga piše:

“Koliko su institucije sigurne u ono što rade? Privesti nekoga u lisicama i teretiti ga da je davao novac igračima na crno dok su bili u drugoj i trećoj ligi, taj dio baš nisam dobro razumio. Tko to nije plaćao igrače na crno u drugoj ili trećoj ligi? Koji to igrač sa ovih prostora nije makar jednom naplatio svoje usluge bez silne administracije? Naravno da nemam nikakvih dokaza, ali nisam baš ni gluh, a ni slijep. Koja to firma u Hrvatskoj i koji to obrt nije bar jednom platio zaposleniku dio plaće na crno?! Ako već hapse u nogometu sve odreda, što je sa drugim sportovima? Što je sa pjevačima, glumcima, što je sa ostalim moralnim vertikalama ovog društva? Je li moguće da nitko nije osjetio miris crnog novca? Vrlo sam ponosan što živim u zemlji gdje jedino nogometaši primaju crnu lovu. Evo, i ja sam igrao u Prvoj HNL, prije točno 20 godina. Bili smo prvaci i vjerujem da nije bilo sve čisto. Nisam siguran, ali mislim da se i meni morala zalomiti koja premija na crno. Sad se stvarno ne sjećam, ali ako me privedu, možda mi se osvježi pamćenje. Ako mi bude prijetila velika zatvorska kazna, ja se unaprijed najavljujem da sam spreman biti pokajnik. Bolje da se pokajem ja nego netko drugi... Sve nas pohapsite, sve koji su bili sudionici HNL-a. I kad pohapsite sve igrače, krenite na navijače, a pritom ne mislim na huligane. Njih, kao i do sada, ostavite na miru. Mislim na prave navijače koji su za ljubav prema nogometu ponekad kupili kartu na crno. Živjela demokracija i sloboda izražavanja!''

>> Cijeli tekst pročitajte na igraliste.hr <<

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.