BEZ PROGNOZE

Stanić: Protiv Srbije se u petak sve može dogoditi

Foto: Jurica Galoić/Pixsell
Stanić: Protiv Srbije se u petak sve može dogoditi
17.03.2013.
u 15:26
- U početku nisam znao što se događa, a kako je vrijeme prolazilo više me plašila neizvjesnost nego to da će razularena masa uletjeti na teren i pokidati nas - rekao je Stanić.
Pogledaj originalni članak

Mario Stanić prisjetio se dvoboja s tadašnjom Jugoslavijom 1999. kada je u Boegradu nestalo struje. Stanić je tada nosio dres hrvatske reprezentacije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

- Bio sam smeten, mislio sam da je neka zajeb... Mislio sam da je kratak spoj, a potrajalo je pola sata. Blažević me prije toga bio zamijenio, bio sam u svlačionici i odjednom mrak. Strah je prirodna pojava. U početku nisam znao što se događa, a kako je vrijeme prolazilo više me plašila neizvjesnost nego to da će razularena masa uletjeti na teren i pokidati nas - rekao je Stanić za Sportski žurnal pa dodao:

- Bio sam u transu, čekao sam samo da se odigra utakmica. Htio sam se samo isprazniti, sve istresti iz sebe. Nisam imao pojma što se događa, želio sam samo biti što bolji i pobijediti.

Stanić se ne želi upuštati u prognoze.

- Hrvatska ima kvalitetnu momčad, ali prognoze su suvišne. Mogu reći da ćemo slaviti 2:0 i pogoditi, ali se u petak može sve dogoditi - rekao je Stanić.

Stanić smatra da je dobro što u Zagrebu i Beogradu neće biti gostujućih navijača.

- Tako je mnogo lakše. Sport bi trebao biti iznad podjela, ali ako netko pogine, to mijenja suštinu priče. Nije na meni da procjenjujem, ali sam bio svjedok mnogih incidenata u Italiji, Engleskoj...

Što misli o Mihajlovićevoj naredbi da igrači moraju pjevati srpsku himnu?

- Sljedećeg ljeta nitko neće pamtiti takve stvari. Tema komentara bit će Svjetsko prvenstvo i sudjeluje li Srbija na njemu.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.