UEFA Europska liga

Zrinjski se spasio poraza, ali ne ide dalje

Foto: Stojan Lasić
Foto: Stojan Lasić
16.08.2018.
u 22:02
Pogledaj originalni članak

Zrinjski je na Pecari remizirao 1:1 s ekipom Ludogoreca u uzvratnoj utakmici 3. pretkola Europske lige. Nadali su se Mostarci da će moći prirediti senzaciju i napraviti malo čudo protiv favoriziranog Ludogoreca, koji je na stadion Pecara u Široki stigao s prednošću od 1:0 iz Razgrada.

Na samom početku Todorović zapošljava Bilbiju, koji šutira preko gola i to je na neki način bila jasna poruka Zrinjskog što želi. No, želje su ipak jedno, a mogućnosti nešto drugo, piše Sportsport.ba.

Bugari su preko svog sjajnog strijelca Keserua zaprijetili u 16. minuti, ali rumunski golgeter nije bio precizan.

Uspjeli su gosti u 24. minuti ipak doći do važnog pogotka. Stojkić slabo reagira na lijevoj strani, na kraju lopta dolazi do Keserua, koji šutira, Jakovljević ide u blok, ali lopta se nekako odbija pored Solda u mrežu.

U završnici prvog dijela nova šansa za Bugare, a Misidjanov zicer obranio je Soldo, koji je imao neke zapažene obrane i večeras.

Zrinjski je očekivano pritisnuo zadnju liniju Ludogoreca u nastavku, Baka je obavio i neke izmjene i sve karte bacio u napad, ali bilo je jasno da Plemići nemaju šansi i da ipak Ludogorecu treba čestitati na play-offu.

U nastavku nekoliko opasnih situacija pred golom Ludogoreca, ali i na drugoj strani, da bi u nadoknadi Bilbija postigao pogodak, utješni za Zrinjski. 

Bugarski tim će se za grupnu fazu boriti s gruzijskim Torpedom, koji je eliminirao albanski Kukeši. 

Zrinjski: Soldo, Barišić, Čirjak, Stojkić, Todorović, Jakovljević, Stanić, Rustemović, Šovšić, Kadušić, Bilbija.

Ludogorec: Renan, Cicinho, Natanael, Campanharo, Dyakov, Keseru, Moti, Marcelinho, Wanderson, Forster, Misidjan.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.