nogomet

Zrinjski razočaran odlukom o prekidu sezone

Foto: Stojan Lasić
Zrinjski razočaran odlukom o prekidu sezone
02.06.2020.
u 16:11
"Naše razočaranje još je veće iz razloga jer smo ovakvom odlukom ostali bez prilike za nastavkom borbe za oba trofeja - HŠK Zrinjski je u trenutku prekida bio trećeplasirani klub prvenstvene utrke i sudionik poluzavršnice Kupa BiH, ali i zbog činjenice što odluka o prekidu vrijeme bez službenih utakmica produljuje na gotovo pet mjeseci", priopćeno je iz kluba
Pogledaj originalni članak

HŠK Zrinjski razočaran je odlukom Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH da se prekine nogometna sezona 2019./2020. te da se ljestvica BH Telecom Premijer lige u trenutku prekida ovjeri kao konačna.

"Naše razočaranje još je veće iz razloga jer smo ovakvom odlukom ostali bez prilike za nastavkom borbe za oba trofeja - HŠK Zrinjski je u trenutku prekida bio trećeplasirani klub prvenstvene utrke i sudionik poluzavršnice Kupa BiH, ali i zbog činjenice što odluka o prekidu vrijeme bez službenih utakmica produljuje na gotovo pet mjeseci", priopćeno je iz mostarskog kluba.

U priopćenju se dodaje da HŠK Zrinjski poštuje donesenu odluku da se ljestvica BH Telecom Premijer lige u trenutku prekida ovjeri kao konačna, ali uz naglasak "da ista ima puno objektivnih manjkavosti s obzirom na to da se morao odigrati još jedan kompletan krug prvenstva".

"Iskreno, drugačiji stav smatrali bismo licemjernim, jer razloge zašto u trenutku prekida nismo bili na liderskoj poziciji, kao i uvijek, moramo tražiti u vlastitim redovima", stoji u priopćenju.

Iz Zrinjskog su podsjetili kako će "Plemići" petnaesti put u klupskoj povijesti i osmu sezonu zaredom predstavljati Mostar i bh. nogomet na međunarodnoj sceni te da će pripreme za novu sezonu početi u drugoj polovici lipnja.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.