Premijer liga BiH

Zrinjski preokrenuo Želju u zadnjim sekundama

Zrinjski preokrenuo Želju u zadnjim sekundama
17.10.2015.
u 17:43
Pogledaj originalni članak

Željezničar je u jednom trenutku imao tri boda u džepu u Mostaru, ipak preokretom u zadnjim sekundama Zrinjski je došao do tri boda (2:1).

Mostarci su ponovno bili jalovi u napadu. Pola sata igre na susretu u Mostaru preteklo je u takvoj igri. Zrinjski je imao i veći posjed, ali nije ozbiljnije ugrožavao Želju, tek se odigralo nekoliko stidljivih šuteva koji nisu išli prema okviru gostiju. u 33. minuti susreta odigrala se i najbolja prigoda.

Željezničar je poveo iz prve prave prigode. Jedan je udarac obranio vratar Zrinjskog Goran Karačić, a lopta se odbila do Željinog Brazilca Tiaga koji ju je proslijedio u mrežu. Domaći su tom prilikom reklamirali zaleđe, ali suci su ostali nijemi. Nakon toga Zrinjski je zaigrao energičnije. Najbolju prigodu je imao nekoliko minuta kasnije, kada je na jedno dodavanje malo kratak ostao Mešanović. Probao je još zabiti i Stojkić, ali rezultat se u prvih 45 minuta nije mijenjao.

U drugom dijelu igralo se kud i kamo otvorenije. Zrinjski je nastojao što prije izjednačiti rezultat, a gosti su čekali svoju prigodu iz kontri. U 51. minuti raspoloženi Tiago je dobro šutirao sa 15- ak metara, ali je vratar Karačić odlično intervenirao. Zrinjski je nenadano prigodu dobio za izjednačenje prilikom indirektnog udarca koji im je dosuđen u kaznenom prostoru gostiju. Ipak, nakon kratkog dodavanja Filipović je šutirao loptu preko gola. Iz slobodnog udarca sa 25 - 26 metara pokušao je Beganović, ali ni on nije bio precizan.

Mladenović je bespotrebno dobio drugi žuti karton. Bez ikakve potrebe je zadržavao igru i loptu, a sudac mu je dodijelio žuti karton, a kako je već imao jedan, značilo je to i izravni crveni

Samo minutu kasnije Zrinjski je iskoristio brojčanu premoć i zabio je za izjednačenje preko Todorovića. Nakon toga po jedna dobra prigoda na obje strane. Đelmić nije zabio za Želju, a Nikolić je šutnuo loptu malo pored gola gostiju. Onda šok za Želju. U zadnjim sekundama korner je izveo Todorović, a lopta je došla do Filipovića, koji ju je vrhunski spremio u mrežu za veliko slavlje domaćih navijača.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.