premijer liga BiH

Zrinjski i Sarajevo podijelili bodove

Foto: Stojan Lasić
Zrinjski i Sarajevo podijelili bodove
28.02.2016.
u 18:01
Pogledaj originalni članak

U jednom od derbija 19. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine Zrinjski je dočekao Sarajevo, a konačan rezultat je glasio 2:2
Susret je opravdao očekivanja s obzirom kako su obje ekipe igrale otvoreno.

Za domaćina su od prve minute igrali Karačić, Blaić, Graovac, Tomić, Žeravica, Stojkić, Todorović, Mešanović, Petrak, Laštro i Zakarić, dok su gosti istrčali na teren u sastavu Pavlović, Kadušić, Al. Bekić, Kovačević, Barbarić, Rustemović, Emerson, Simeunović, Harba, Am. Bekić i Cezar.

U prvom poluvremenu Zrinjski je imao terensku inicijativu, no gosti su prvi došli do vodstva.

U 23. minuti Almir Bekić je centrirao s lijeve strane, a Deni Simeunović postiže pogodak klubu iz kojeg je u ovom prelaznom roku prešao na Koševo.

U 32. minuti Ognjen Todorović, koji je prije točno godinu dana prešao iz Sarajeva u Zrinjski, šutira glavom s pet metara, no pravo u dobro postavljenog Pavlovića, prenosi Klix.ba

Zrinjski je bio sve opasniji kako se poluvrijeme bližilo kraju, a do gola je stigao u drugoj minuti produžetka. Asistent kod gola Sarajeva Bekić je katastrofalno pogriješio i dao loptu Todoroviću, koji sjajnom varkom izbacuje iz ravnoteže Barbarića i pogađa lijevi ugao Pavlovićevog gola.

U 51. minuti Miodrag Ješić je odlučio napraviti prvu izmjenu, a umjesto strijelca vodećeg gola Simeunovića ušao je Leon Benko.

Četiri minute poslije Benko je imao veliku priliku, lobovao je Karačića, a Graovac je loptu izbio s gol-linije.

Četiri minute nakon izmjene Sarajevo je došlo do vodstva. Almir Bekić je ispravio svoju grešku i drugi put asistirao s lijeve strane, a strijelac gola bio je Amer Bekić.

U 71. minuti Vinko Marinović je pokušao unijeti svježine u vezni red, kada je Aleksandar Radulović zamijenio Tomića.

Zrinjski je do izjednačenja došao u 84. minuti kada konfuziju u obrani Sarajeva i grešku Barbarića koristi Bilbija i pogađa Pavlovićevu mrežu.

Plemići su do kraja susreta pokušali doći do sva tri boda. no na kraju nisu u tome uspjeli.
 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.