košarka

Zrinjski će se nastojati vratiti u ritam pobjeda

Zrinjski će se nastojati vratiti u ritam pobjeda
13.01.2018.
u 10:00
Pogledaj originalni članak

Ovog vikenda igraju se susreti 13. kola prvenstva košarkaša Bosne i Hercegovine. Najviše pozornosti privlači susret u Kaknju, gdje će momčad Josipa Pandže ugostiti zahuktalu Bosnu.

Uzbudljiv susret

Studenti u Kakanj dolaze nakon dobrih igara, kako u prvenstvu Bosne i Hercegovine tako i u Drugoj regionalnoj košarkaškoj ABA ligi. S druge strane, Kakanj ih ugošćuje nakon iznenađujuće visokog poraza u prošlom kolu u Mrkonjić Gradu. Očekivati je uzbudljiv susret u kojem će ishod u mnogočemu odrediti borba pod obručima gdje s Bosnine strane dominira američki centar Hanner, a u majici Kaknja crnogorski centar Božović. Momčad Zrinjskog, nakon poraza od Bosne u drugoj regionalnoj ABA ligi, ugošćuje Mladost iz Mrkonjić Grada. Mostarci će po svaku cijenu nastojati sačuvati nepobjedivost ove sezone u svim razinama natjecanja dvorane pod Bijelim brijegom. Neće im biti lako, pogotovo što Mladost dolazi nakon visoke pobjede nad Kaknjem i još želi ostati u igri za prolaz među pet najboljih, što donosi igranje u Ligi za prvaka. Košarkaši Studenta s malim izgledima na uspjeh gostuju na Grbavici kod Sparsa koji su se u prošlom kolu nakon produžetaka uspjeli izvući u Bijeljini.

Popravni ispit

Radnik je u prigodi popraviti izgubljeno protiv Sparsa jer im u ovom kolu dolazi posljednji sastav na ljestvici - Bošnjak. S istim ambicijama u nadolazeći susret ulaze košarkaši tuzlanske Slobode jer im u goste stiže djelitelj posljednjeg mjesta na ljestvici, momčad Vogošće. U Tuzli se nadaju novoj prvenstvenoj pobjedi, ostaje za vidjeti hoće li to tako na kraju utakmice i biti i hoće li Sloboda slaviti.

Parovi 13. kola, 13. siječnja: Kakanj – Bosna Royal 19 sati, Zrinjski – Mladost 19, Spars – Student 17, Radnik – Bošnjak 17, Sloboda – Vogošća 19.30 14. siječnja.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.