Futsal

Zrinjski 45 sekundi prije kraja osvojio Kup

BiH,24.04.2016.Mostar , Dvorana Bijeli brijeg, Finale kup BiH Zrinjski -Centar Sarajevo Photo:Stojan Lasic
26.04.2016.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

MNK Zrinjski je pobjedom u uzvratu protiv MNK Centar (5:4) uspio obraniti naslov pobjednika Kupa BiH. Mostarci su do pobjede došli u dramatičnoj utakmici u kojoj su pobjednički pogodak zabili 45 sekundi prije kraja utakmice.

Dobra posjećenost

Bila je to odlična futsal utakmica, jedna od onih koje publiku privlače na tribine. Ni jedna momčad nije bila dominantna, pobjednika su odlučile nijanse, odnosno nešto veća koncentracija u napadu. Inače, ishod prvog susreta bio je 3:3, a oko 500 okupljenih gledatelja imalo je što vidjeti u uzvratu igranom u Mostaru.

Poveo je Zrinjski preko Drežnjaka, da bi samo minutu kasnije izjednačio Kahvedžić. Pogrešku obrane Centra iskoristio je Raguž i doveo Zrinjski u 2:1 vodstvo, da bi Mostarci prilikom jednog udarca iz kuta primili u najmanju ruku jeftin pogodak zbog slabog postavljanja. S 2:2 na semaforu se i otišlo na odmor.

U nastavku Centar dolazi u vodstvo preko Novoselca, a Suton nakon dobrog prodora postavlja rezultat na 3:3. Centar opet dolazi u vodstvo preko Jusića i mogao se tada možda još odvojiti.

Odlična obrana Dujmovića

Ipak, lijep pogodak postigao je Ivanković koji je prethodno iz igre izbacio dva protivnička igrača. Trenutak utakmice možda je imao domaći vratar Dujmović koji je publiku digao noge nevjerojatnom obranom. Na takav refleks mladog vratara ništa se drugo nije ni moglo nego ustati i zapljeskati mu. Ipak, kada se sve ostalo na utakmici sagleda, možda je pobjednički pogodak Boškovića bio najvažniji trenutak utakmice. Ipak, Zrinjski je u toj posljednjoj minuti imao više sreće nego pameti, pa se lopta sretno odbila do Boškovića koji je zabio na veliko slavlje domaće publike i igrača. Na koncu su Mostarci zasluženo obranili naslov pobjednika Kupa. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.