Izbornik Bajević "okupio" reprezentativce:

Zmajevi će trenirati online tri puta tjedno

Zmajevi će trenirati online tri puta tjedno
06.04.2020.
u 16:37
Pogledaj originalni članak

Zbog epidemije korona virusa odgođena su sva sportska natjecanja, pa tako i prvo okupljanje reprezentacije na čelu sa izbornikom Dušanom Bajevićem.

Kako bi ostali u kontaktu i pokušali biti aktivni i u kućnim uvjetima, stručni stožer je planirao održavanje online treninga za bh. reprezentativce.

Izbornik Dušan Bajević je u poruci upućenoj igračima između ostalog rekao:

"Ovo što se dešava na svjetskoj razini, nekako nas i zbližava u pokušaju da se što bolje zaštitimo i vodimo računa o primjeni svih mjera koje nam preporučuju medicinski stručnjaci. U doba ograničenog kretanja i napetosti pokušajmo se malo aktivirati radeći ono što nam uvjeti dopuštaju, na održavanju kondicije i sportskog duha. To će nam biti preduvjet za ostvarivanje našeg zajedničkog cilja. Želim da se što prije okupimo i nastavimo rad, a do tada čuvajte svoje i zdravlje drugih", poručio je izbornik BiH.

Kao uvod u video-treninge danas je održan video-sastanak sa igračima, a kako je protekao govori prof. Eldin Jelešković.

"Zaista smo zadovoljni ovim video-sastankom. Bila je to prilika da se svi okupimo bar na ovaj način i vidimo, gdje je tko, kako se provodi vrijeme i što se radi. Želim istaknuti da je naš zadatak prije svega, biti servis i voditi brigu o održavanju forme naših igrača, dok se ne steknu uvjeti za rad u klubovima ili u reprezentaciji. Planirali smo održati tri online treninga tjedno, a igrači imaju mogućnost raditi individualno ili u skupinama. Po njihovoj želji možemo organizirati i dodatne treninge, ali za sada je plan da radimo utorkom, četvrtkom i subotom. U situaciji kada nam je svima ograničeno kretanje i aktivnosti, tu smo kompletan stručni stožer i Nogometni savez BiH da vodimo brigu o potrebama naših igrača", rekao je Jelešković.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.