Njemu nema ravnoga

Zlatan Ibrahimović je u životu napravio gomilu ludosti, ali ova će se vječno pamtiti

Zlatan Ibrahimović je u životu napravio gomilu ludosti, ali ova će se vječno pamtiti
24.12.2022.
u 09:31
Legendarni Ibra uvijek je sebe smatrao najboljim nogometašom svijeta. Nagrade koje su dodjeljivanje nisu ga previše zanimale, jer je jednostavno smatrao kako njemu nema ravnoga
Pogledaj originalni članak

Zlatan Ibrahimović je kroz bogatu nogometnu karijeru pravio zaista nevjerojatne stvari, a svaki njegov 'ludi' potez pratio se s dosta pažnje jer je čovjek jedinstven lik u svijetu nogometa. 

Zlatan Ibrahimović će ostati zapamćen kao vjerojatno i 'najluđa glava' u svijetu nogometa koja se ikada pojavila, a ono što je radio na terenu i izvan njega je zaista nestvarno, piše sportsport.ba.

Legendarni Ibra uvijek je sebe smatrao najboljim nogometašom svijeta. Nagrade koje su dodjeljivanje nisu ga previše zanimale, jer je jednostavno smatrao kako njemu nema ravnoga.

Kroz karijeru je danas 41-godišnji Zlatan napravio dosta stvari za pamćenje. Ipak, scena iz 2018. godine kada je potpisao za Los Angeles Galaxy će ostati zapamćena.

Pored toga što je iznajmio kompletnu stranicu u novinama na kojem je kompletnom Los Angelesu poručio da imaju čast što je došao u njihov grad, on je potezom uništio NBA legendu LeBrona Jamesa.

Iste godine James je odlučio doći u Lakerse. Zlatan mu je posvetio objavu na Twitteru u kojoj je pisalo: "LA sada ima Boga i Kralja".

LBJ se zbog dobrodošlice odlučio zahvaliti Zlatanu. Poslao mu je svoj dres Lakersa, a zatim je Ibrahimović napravio nešto o čemu će se zauvijek pričati.

Ibra se potpisao na dres kojeg mu je poslao LeBron i zatim mu ga je vratio nazad, te je na taj način pokazao da sebe ipak smatra mnogo većom zvijezdom od Jamesa.

Zlatan Ibrahimović je Los Angeles napustio 2019. godine uz 53 postignuta pogotka u 58 odigranih utakmica i potpisao je za AC Milan.

LeBron je s druge strane još član Lakersa s kojima je uspio uzeti naslov NBA prvaka 2020. godine, ali u posljednje dvije sezone tim igra jako slabo iako je LBJ na jako dobroj razini. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.