juventus

Za Pjacu 22,5, Higuaina 95, a Pogbu prodaju za 125 mil. eura

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Za Pjacu 22,5, Higuaina 95, a Pogbu prodaju za 125 mil. eura
19.07.2016.
u 09:35
Dinamo će za Pjacu dobiti nešto manje od spominjanih 25 milijuna eura, a talijanski mediji tvrde da će sve biti riješeno do kraja tjedna
Pogledaj originalni članak

Marko Pjaca (21) samo je par sati udaljen od ugovora s Juventusom čime postaje četvrto pojačanje talijanskog prvaka u ljetnom prijelaznom roku. U redove 'stare dame' dolazi nakon Pjanića, Dani Alvesa i Benatije što je jasna najava torinskog diva da se u novoj sezoni neće zadovoljiti samo naslovima u Italiji.

La Gazzetta dello Sport otkriva kako su u pregovorima na relaciji Dinamo - Pjaca - Juventus ostali samo detalji, a odšteta bi trebala iznositi oko 22,5 milijuna eura. Dodaju i kako će ovih dana Pjaca obaviti liječnički pregled u Juventusovoj klinici JMedical, a javnost će potvrdu o dolasku Dinamova dragulja u Juve dobiti najvjerojatnije u četvrtak.

Dinamo je navodno za Pjacu tražio 25 milijuna eura, no Juve je u napornim pregovorima ipak uspio smekšati hrvatskog prvaka i spustiti cijenu za 2,5 milijuna eura. Početkom ljeta kao najozbiljniji kandidati za dovođenje Marka spominjali su se Milan, Inter pa čak i Napoli, no kada je Juventus 'zagrizao' bilo je jasno da ostali nemaju šanse iako su 'rossoneri' dugo držali 'pole position'. Na kraju je u Markovu izboru presudila Liga prvaka.

Potvrdio je to i Marko Naletilić koji tvrdi da je Milan oduševio Pjacu nakon razgovora uživo s Gallianijem, no velika pozornica Lige prvaka bila je ipak primamljivija.

Ludnica u Juveu: Pogba 125, Higuain 94,7 milijuna eura

No kupovina Marka Pjace ni približno nije atraktivna kao druga dva posla na kojima Juventus radi. Riječ je, naravno, o Gonzalu Higuainu i Paulu Pogbi. Talijani javljaju kako su ova dva transfera povezani jedan s drugim. Proda li 'stara dama' Pogbu u Manchester United, a cifra koja se sada spominje iznosi nevjerojatnih 125 milijuna eura, u Torin će sletjeti argentinski napadač, prenosi 24sata.hr.

Za Gonzala Higuaina (28) Juventus će Napoliju navodno isplatiti ogromnih 94,7 milijuna eura! Cifra je to kojoj se čude i najvjerniji navijači Juventusa. No taj transfer propada ukoliko Marrotta ovih dana ne završi transfer Pogbe u United i napuni blagajnu prvaka Italije.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.