I dalje ne trenira

Vrsaljko se u Madridu oporavlja od ozljede

Vrsaljko se u Madridu oporavlja od ozljede
22.03.2022.
u 21:14
Pogledaj originalni članak

Hrvatski desni bek Šime Vrsaljko, koji se nakon devet mjeseci trebao vratiti u reprezentaciju Hrvatske, u utorak se u Madridu nastavio oporavljati od ozljede.

"I dalje ne trenira sa suigračima a tijekom pauze zbog reprezentativnog okupljanja nastavit će s procesom oporavka u Madridu", rekao je u utorak glasnogovornik Atletico Madrida za Hinu.

Atléticov branič Vrsaljko je zadobio kontuziju stražnjice i rupturu bedrenog mišića tijekom utakmice s Betisom odigrane 6. ožujka.

Dan kasnije ga je hrvatski izbornik Zlatko Dalić pozvao za prijateljske utakmice sa Slovenijom i Bugarskom koje će Hrvatska igrati 26. i 29. ožujka u Dohi. Liječnici u Madridu su odmah poslije objave dijagnoze ozljede procijenili kako bi se 30-godišnji Zadranin mogao vratiti na teren nakon dva tjedna.

U utorak je postalo jasno da se te procjene nisu pokazale točnima pa će Vrsaljko nastaviti s individualnim vježbanjem u Atléticovom sportskom kampu u predgrađu Majadahonda.

"Uvijek se može dogoditi nešto nepredviđeno poput ozljeda Vrsaljka i Brozovića", izjavio je Dalić u ponedjeljak.

Vrsaljko, koji je prethodnih sezona imao tegoba s koljenom, zadnji put je nastupio za Hrvatsku u lipnju na Europskom prvenstvu. Nakon toga više nije bio pozivan.

Zbog najnovije ozljede stražnjice i bedrenog mišića propustio je prvenstvene utakmice s Cádizom i Rayo Vallecanom te susret Lige prvaka s Manchester Unitedom. Atlético je pobijedio u sve tri utakmice pa zauzima četvrto mjesto u španjolskom prvenstvu te će igrati u četvrtfinalu Lige prvaka s Manchester Citijem.

Vrsaljku istječe ugovor s crveno-bijelima za tri mjeseca, odnosno 30. lipnja.

Aktualni prvak Atlético iduću utakmicu igra 2. travnja na svom terenu protiv Alavésa.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.