Španjolska

Vranješ već danas debitira za Gijon

Vranješ već danas debitira za Gijon
31.01.2016.
u 07:15
Pogledaj originalni članak

Ognjen Vranješ u svojoj prvoj izjavi nakon potpisa ugovora sa Sportingom iz Gijona nije krio zadovoljstvo, posebno ne iz razloga što je u 28. godini dočekao priliku zaigrati u jednoj od najjačih liga svijeta.

U prošlosti je Ognjen dovođen u vezu s Evianom, Anderlechtom, pa jedne prilike čak i s Manchester Unitedom, ali je na kraju ipak postao stanovnik Španjolske.

- Ovo je veliki korak za mene i moju karijeru, rekao je Vranješ, dodajući da su njegove prednosti u igri, igra glavom, brzina i agresivnost.

Dodao je da je odlično prihvaćen, te da je od ranije poznavao Alena Halilovića čija će mu prisutnost goditi u Gijonu. Očekuje se da Ognjen debi u novom klubu zabilježi danas kada će Sporting gostovati u Valenciji.

Prema pisanju medija, Vranješ bi debi u novom klubu mogao upisati već danas kada će Gijon gostovati u Valenciji na stadionu Mestalla.

Vranješ je prema pisanju El Desmarquea u Gijon došao u dobroj formi bez fizičkog zaostatka za suigračima. Podsjetimo, Ognjen Vranješ je potpisao za Gijon nakon raskida ugovora s turskim Gaziantepsporom čiji je dres nosio od ljeta 2014. godine.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.