Široki Brijeg

Vlaho: Utakmica je revijalna, ali idemo na pobjedu

Vlaho: Utakmica je revijalna, ali idemo na pobjedu
25.05.2019.
u 09:50
Pogledaj originalni članak

Na utakmicu 33. kola protiv Čelika u Zenici, nogometaši Širokoga Brijega otputovali su jučer bez da su prethodno obavili uobičajeni trening:

- Nema potrebe, trenirat ćemo danas u Zenici, više rekreativno da se momci razgibaju. Utakmica je revijalnog karaktera, bodovi nisu od prevelike važnosti ni nama ni Čeliku. Mi ne možemo nigdje s 3. mjesta - rekao nam je pomoćnik trenera Goce Sedloskog Aleksandar Vlaho.

Nismo pitali Vlahu koliko je temeljito “studirao” Zeničane, ali on to radi pred svaku utakmicu, pa je vjerojatno i pred ovu:

- Idemo odigrati što bolje jer nije nam svejedno kako ćemo završiti sezonu, ali najljepše bi bilo pobjednički. No, kako god bude, odmah po završetku utakmice na Bilinu polju momci će dobiti odmor. Ima tu i umora i zasićenosti, pa neka se malo opuste i odmore. Već znamo i datum okupljanja uoči ljetnih priprema – to je 10. lipnja - rekao nam je Vlaho.

- U Zenicu putuju svi kandidati za sastav momčadi. Putuje i Dino Ćorić, koji je u kadru, iako je imao nekih problema s ozljedom. Što se sastava tiče, još ga ne znam, ali bit će dosta sličan sastavu koji je igrao protiv Radnika. Čak će i ostala imena u zapisniku biti približno ista - kaže Vlaho.

Pitali smo ga je li u kombinaciji i Bernardo Matić, strijelac pogotka u 92. minuti jesenas u Zenici za 1:1. Vlaho je rekao da će i Matić zauzeti jedno od mjesta u autobusu. Tamo neće biti Rusa Ivana Enina, koji je već otišao u Rusiju, te Maria Babića zbog ozljede. Vlaho je spomenuo utakmicu protiv juniora u srijedu koju je prva momčad riješila u svoju korist 3:0:

- Vidjeli smo među juniorima neke nove zanimljive momke, pa ćemo ih pozvati na ljetne pripreme. Iz te ekipe zimus su išli u Antalyju Perković, Vištica i Marušić.

Na Bilinu polju vjerojatno će igrati: Zlomislić, Ćorluka, Kvesić, Kovačić, Barišić, Kožul, Stanić, Vukoja, Marić, Bagarić, Jurić. U zapisniku će biti: Bilobrk, Ćorić, Matić, Marušić, Eliomar, Popocić, Petrović... •

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.