bh. igrač može doći do 100 pogodaka

Višća prevaga u borbi za prvi naslov prvaka kluba koji obožava i Erdoğan

Višća prevaga u borbi za prvi naslov prvaka kluba koji obožava i Erdoğan
21.07.2020.
u 21:35
Pogledaj originalni članak

Nogometaši istanbulskog Basaksehira osvojili su naslov turskog prvaka prvi put u 30-godišnjoj povijesti nakon što su u susretu 33. kola na svom terenu svladali Kayserispor, koji vodi hrvatski trener Robert Prosinečki, s 1:0, dok je njihov jedini konkurent Trabzonspor izgubio kao domaćin od Konyaspora s 3:4, pa Basaksehir kolo prije kraja ima nedostižnih sedam bodova prednosti.

Edin Višća konačno je došao do naslova prvaka u Turskoj. Bh. nogometaš ove sezone ponovno je bio nositelj igre u novom prvaku.

Ove sezone Višća je zabio 12 pogodaka te je zabilježio 13 asistencija. Prošlu je završio s 13 golova i 14 asistencija pored svog imena. Dosad je Višća u svim natjecanjima u dresu kluba, za koji se neslužbeno kaže da je pod zaštitom Tayyipa Erdoğana, imao 345 utakmica te 99 pogodaka i 98 asistencija.

Budući da ga u kolovozu čekaju nastupi u Europskoj ligi, mogao bi dosegnuti troznamenkasti iznos već do kraja ove natjecateljske sezone.

Više su puta za ovog nogometaša zanimanje iskazivali brojni klubovi u Turskoj i Europi, ali Višća je ostao vjeran klubu u kojemu ga po završetku igračke karijere očekuje upravljačka funkcija u klupskim strukturama.•

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.