Bh. nogometaš u sjejnoj formi u turskom prvenstvu

Višća: Moji pogoci i forma najbolja su preporuka izborniku

Višća: Moji pogoci i forma najbolja su preporuka izborniku
17.02.2015.
u 10:23
Pogledaj originalni članak

Edin Višća briljira u prvenstvu Turske. U gotovo svakoj utakmici je strijelac, a posljednji pogodak dao je u porazu svog sastava protiv Trabzona od 3:2.

Mogli i do 4. mjesta

Trabzonspor je, naime, poveo preko Ekicija u 14. minuti, a izjednačio je Tekdemir četiri minute kasnije. Domaći su poveli preko Yilmaza u 24. minuti, a Višća je dvije minute poslije pogodio za 2:2, da bi Hurmaci, u 53. minuti, pogodio za 3:2 i pobjedu Trabzonspora koji je tako preskočio Basaksehir na ljestvici. - Šteta što smo izgubili ovu utakmicu jer nam je Trabzon izravni konkurent za četvrto mjesto na ljestvici, kaže nam na početku razgovora Višća koji je zadovoljan svojom trenutačnom formom. - Prošle sezone sam, realno, trebao dati 10 pogodaka. Pogodio sam tri-četiri puta vratnicu, gredu, a ove sezone već sam na četiri pogotka i tri asistencije. Imao sam malo i sreće kod pogotka Trabzonu jer je lopta na putu prema golu pogodila protivničkog igrača, pa promijenila putanju, ali vjerujem kako sam je zaslužio, dodaje Višća koji sam za sebe tvrdi da se fantastično osjeća, što se zapravo i vidi na terenu.

Želi u početnih 11 BiH

- Pripreme za proljetni dio sezone su odlično prošle. Maksimalno sam se spremio. Uz sve to, sluša me i lopta. Igram svaku utakmicu, trener me rijetko mijenja i osjećam se mnogo bolje nego prošle polusezone. Osjetim na sebi da mogu još i više i vjerujem da ću to u nastavku sezone i dokazati, samouvjeren je ofenzivac Basaksehira koji je kod Sušića dobio priliku da bude dio reprezentacije BiH. Međutim, dolaskom Baždarevića i zahvaljujući formi u kojoj se nalazi, Višća najavljuje borbu za početni postav. - Kad dođe Andora, opravdat ću poziv. Pogoci, igra, forma..., moje su preporuke novom izborniku. Samo da me zdravlje posluži i spreman sam dokazati da sam igrač za početne postave, rekao nam je Višća.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.