SLAVLJE NAVIJAČA

VIDEO Torcida bakljadom pred Poljudom proslavila 112. rođendan Hajduka, crveni dim okružio stadion

Foto: Duje Bonačić
VIDEO Torcida bakljadom pred Poljudom proslavila 112. rođendan Hajduka, crveni dim okružio stadion
13.02.2023.
u 21:31
Poletjela je signalna raketa, čuo se topovski udar. Zapjevali su 'Znaj da volin ga ja jer on je prvak svita. Znaj da volin ga ja, Hajduka iz Splita!'
Pogledaj originalni članak

Danas je Hajdukov rođendan, 112 godina posebne nogometne priče, jedinstvene po mnogočemu. Hajduk već 17 godina čeka naslov prvaka Hrvatske. To je samo jedna od stvari koje smetaju pravim navijačima ovog kluba... Bilo je i onih velikih i malo manjih igračkih imena u novijoj i starijoj povijesti splitskog kluba koji se nisu htjeli izjašnjavati. I to dovoljno govori. Ima li, dakle, ovaj Hajduk razloga za slavlje?

– Uvijek ima razloga za slavlje, pa rođendan je sam po sebi dovoljan. Zadnja prvenstvena pobjeda protiv Varaždina lijepa je čestitka. Točno, dugo Hajduk čeka naslov prvaka. No zadnja pobjeda trebala bi biti smjernica kamo momčad mora ići u sljedećim kolima, do kraja prvenstva... – kazao je Igor Musa, bivši Hajdukov igrač.

Klub ga je proslavio u Hrvatskom domu u Splitu. Tom prilikom održana je i promocija knjige Leksikon Hrvatskog nogometnog kluba Hajduk. Okupljenima su se obratili predsjednik kluba Lukša Jakobušić i trener Ivan Leko.

- Svi mi koji uđemo u klub, u trenutku dok smo tamo moramo dati sve od sebe, a kad izlazimo, bar fizički jer uvijek ostaje u nama, moramo ga ostaviti u boljem stanju nego što smo ga zatekli. Jer mi smo svi prolazni, a Hajduk je vječan i živjet će vječno - rekao je Jakobušić.

- Čestitam rođendan kluba svim njegovim navijačima, svim ljudima koji osjećaju naše boje i naš dres, a takvih je stvarno jako puno. Lijepi je dan da smo ovdje svi zajedno, da s vjerom u dobru i bolju budućnost proslavljamo rođendan našega kluba - dodao je Leko. 

A rođendan su proslavili i navijači Hajduka, Torcida, koji su priredili bakljadu. Bilo ih je podosta, moguće i točno 112 baklji, javlja 24sata. Poletjela je signalna raketa, čuo se topovski udar. Upalili su potom baklje i zapjevali 'Znaj da volin ga ja jer on je prvak svita. Znaj da volin ga ja, Hajduka iz Splita!'. Kratko je to trajalo, nekoliko minuta dok baklje nisu izgorjele.

Video možete pogledati OVDJE

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.