Posušje

Veliko zanimanje za turnir MZ, sela, zaselaka i gradskih četvrti

Veliko zanimanje za turnir MZ, sela, zaselaka i gradskih četvrti
27.06.2016.
u 07:00
Pogledaj originalni članak

Nakon velike “vatre” za Vatrene na Europskom nogometnom prvenstvu koje se trenutačno odigrava u Francuskoj, ljubitelji malog nogometa već spremni za turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti.

Ove godine na turniru će nastupiti ukupno devetnaest malonogometnih sastava koji su raspoređeni u četiri skupine.

U skupini A nalaze se: Durmišuša, Vir, Landeke, Donji Jukići i Broćanac.

Skupinu B čine ekipe: Meljakuša, Marasov Brig, Osoje, Rakitno i Rastovača 2, a u skupini C su hakleri Graca, Čitluka, Meljakuše 2, Vinjana i na koncu Batina Zagomele. U skupini D nalaze se četiri sastava: Gornji Jukići, Rastaovača polje, Vojuša i Kovači.

- Za ovogodišnji malonogometni turnir mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti uložili smo dosta na uređenju igrališta Osnovne škole Ivana Mažuranića te tribina kako bi ovaj veliki sportski događaj bio što ljepši sportski spektakl u gradu podno Radovnja, naglasio je predsjednik OSS Zvonimir Širić.

Već sada je u Posušju vruće sportsko ozračje za start turnira 4. srpnja kada počinje velika malonogometna fešta.

Ove godine dodijelit će se i novčane nagrade pa će cijeli događaj biti pravi i istinski malonogometni spektakl, posebice završnica kada sve “gori” s pjesmom i navijanjem.

S obzirom na to da ubrzo nakon početka turnira mjesnih zajednica, sela, zaselaka i gradskih četvrti završava i EP u Francuskoj, realno je očekivati da se gledatelji ispred TV ekrana “prebace” na gledanje nogometa uživo. Malog, ali ne manje uzbudljivog.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.