rukometašica HŽRK Zrinjski

Veliki uspjeh Plemkinje: Lucija Vistorop pozvana u reprezentaciju BiH

05.01.2019.
u 08:48
"Mislim da je ovo samo poticaj da nastavim raditi na sebi i usavršavati vlastite vještine", rekla nam je Lucija
Pogledaj originalni članak

Mlada rukometašica HŽRK Zrinjski iz Mostara, Lucija Vistorop dobila je poziv na okupljanje juniorske reprezentacije BiH, objavio je klub.   

"Bolji ulazak u Novu godinu nismo mogli očekivati! Naime, naša Lucija Vistorop dobila je poziv na okupljanje juniorske reprezentacije BiH. Ovom prilikom čestitamo Luciji i želimo joj puno sreće u nastavku. Klub je ponosan!", navode iz HŽRK Zrinjski. 

Lucija Vistorop je u izjavi za Vecernji.ba rekla kako ima 18 godina, a rukomet trenira u HŽRK Zrinjski već 4 godine. 

"Iskreno nisam očekivala poziv u mladu reprezentaciju BiH, ali naravno da me je to razveselilo. Mislim da je to samo poticaj da nastavim raditi na sebi i usavršavati vlastite vještine", rekla nam je Lucija Vistorop. 

"Cilj za ovu sezonu je ulazak u Premijer ligu BiH sa svojim sadašnjim klubom, a za budućnost će biti kako Bog da", rekla je ova Plemkinja.

Što se tiče osobnih ciljeva, ima ih, kaže mnogo. Prioritet joj je završiti srednju školu, upisati fakultet i uživati u rukometu. Dodaje i da bi se voljela ostvariti u ulozi trenera mlađih generacija. 

"Najveći uzor mi je moj brat Filip. Pratim njegov rad i nadam se njegovom profesionalnom napretku i ostvarenju životnog cilja", rekla je za Vecernji.ba Lucija Vistorop. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.