POSJETIO MICHAELA

Veliki Schumijev prijatelj šokirao izjavom: Više ništa neće biti isto

Foto: DPA/Pixsell
Veliki Schumijev prijatelj šokirao izjavom: Više ništa neće biti isto
24.07.2019.
u 12:25
Jedan od najboljih Schumijevih prijatelja Jean Todt nedavno je posjetio Michaela u njegovom domu u Švicarskoj. U intervjuu za Radio Monte Carlo jednom je izjavom šokirao slušatelje
Pogledaj originalni članak

I dalje se vrlo malo zna u kakvom je zdravstvenom stanju sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 Michael Schumacher (50). Njemačka automobilistička legenda strada je 29. prosinca 2013. na skijanju u francuskim Alpama. 

Schumi je glavom udario u stijenu i teško se ozlijedio. Imao je dvije operacije te je završio u induciranoj komi. Pet mjeseci kasnije prebačen je s odjela intenzivne skrbi na rehabilitacijski odjel, a u rujnu je stigao u svoj dom u švicarskom Glandu, mjestašcu na obali Ženevskog jezera.

Schumacherova obitelj tražila je da se poštuje njihova privatnost, pa oni koji posjete njihov dom toga se pridržavaju.

Jedan od najboljih Schumijevih prijatelja Jean Todt nedavno je posjetio Michaela u njegovom domu u Švicarskoj. U intervjuu za Radio Monte Carlo jednom je izjavom šokirao slušatelje.

Francuz je rekao kako  Michael ima veliku podršku svoje obitelji i da se dalje bori, ali njihovo prijateljstvo više neće biti isto.

- Naravno, naše prijateljstvo ne može biti isto kao što je bilo nekada, više ne možemo razgovarati kao što smo to nekada radili. Svi Michaelu poklanjaju veliku pažnju i o njemu se dobro brinu. Živi s obitelji i njegova se borba nastavlja. Oko njega svi pozitivno razmišljaju, cijela njegova obitelj je svakodnevno uz njega i velika su mu podrška - rekao je Jean Todt.

Trenutačno se snima film o Michaelu Schumacheru koji bi mogao otkriti u kakvom j zdravstvenom stanju bivši svjetski prvak.

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.