NA METI

Velikan želi Ivana Rakitića, ali posao bi mogao pokvariti srpski veznjak

Foto: Reuters/Pixsell
Velikan želi Ivana Rakitića, ali posao bi mogao pokvariti srpski veznjak
21.10.2019.
u 19:00
Hrvatski reprezentativac ove je sezone pao u nemilost trenera Ernesta Valverdea koji ga uglavnom drži na klupi ili na tribini.
Pogledaj originalni članak

Na vrhu popisa želja Interova trenera Antonija Contea je naš Ivan Rakitić. Talijan je uvjeren kako bi Raketa bio pravo pojačanje, te od uprave kluba traži da ga dovedu u zimskom prijelaznom roku, piše Gazzetta Dello Sport.

Hrvatski reprezentativac ove je sezone pao u nemilost trenera Ernesta Valverdea koji ga uglavnom drži na klupi ili na tribini. Nekoliko klubova pokazalo je zanimanje za Rakitića, a među njima su najčešće spominju Manchester United i Inter.

Talijanski sportski dnevnik ističe kako je Hrvat nezadovoljan minutažom u Barceloni, te bi rado otišao iz španjolskog prvaka.

No Inter se zanima i za srpskog veznjaka Nemanju Matića. Conte je već ranije surađivao s Matićem, a kako je Srbin sve dalje od prve momčadi Manchester Uniteda, Interov trener ne bi imao ništa protiv da ga dovede u svoju svlačionicu. Postoji mogućnost da ove zime Inter dovede i Rakitića i Matića. 

Ivan Rakitić je ove sezone za Barcelonu odigrao samo 186. minuta

 

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.