HAJDUK IZGUBIO 3:0

Valdas nakon teškog poraza Hajduka: Ovakve nas utakmice čekaju u Europi!

Foto: PIXSELL
Valdas nakon teškog poraza Hajduka: Ovakve nas utakmice čekaju u Europi!
02.07.2022.
u 12:20
Pogledaj originalni članak

Nakon što je Hajduk u prve dvije pripremne utakmice upisao poraz protiv Cluja i remi protiv HSV-a, u trećem pripremnom susretu u Austriji osvajač Kupa Hrvatske je doživio težak 3:0 poraz protiv belgijskog Genta.

Trener momčadi Valdas Dambrauskas bio je staložen u reakcijama, zna da je riječ o pripremnim susretima koji nemaju pretjeranu važnost, ali isto tako je svjestan koje stvari treba popraviti uoči nove sezone.

"Ovo je tip utakmice koji možemo očekivati u Europi. Nadigrali su nas u većem dijelu utakmice, pogotovo u prvom dijelu. Griješili smo u obrani, prolazili su kraj nas, šutirali unutar šesnaesterca. Nismo uspijevali izaći u presing. Nismo uhvatili ritam. Kada nas Gent nije previše pritiskao u nastavku, bilo je malo bolje, ali nismo odigrali dobro."

Nogometaši Hajduka danas igraju posljednji pripremni susret, a protivnik je mađarska Kisvarda.

"Igrači koji su igrali protiv Genta neće igrati protiv Kisvárde. Rasporedit ćemo minutažu. Igrači koji nisu igrali s Gentom, odradili su jutros trening i igrat će protiv Kisvárde. Imamo još tjedan dana da se pripremimo za ozbiljan posao."

Nakon posljednjeg pripremnog susreta 'bijeli' se vraćaju u Split, a za tjedan dana ih čeka prva natjecateljska utakmica sezone, i to odmah za trofej. U subotu 9. srprnja Dinamo i Hajduk igraju za trofej Superkupa.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.